Patru luni de când formează o familie Adela Popescu și Radu Vâlcan au savurat din de perioada în care au devenit sunt soț și soție, iar acum a venit timpul pentru un nou membru în familie. Azi Adela Popescu a dat nouteatea: este însărcinată. 

Adela și Radu au ținut să dea vestea frumoasă celor dragi chiar de Crăciun. Așezați la masă, între cei mai apropiați oameni din familie, le-au arătat fotografia de la ecografie, iar reacția a fost una emoționantă.

Fanilor Adela Popescu le-a cumunicat vestea abia azi, printr-o postare pe blog în care a mai povestit cum primit vestea familia soților.

„De Crăciun am făcut anunțul. A venit un colet în momentul în care eram toți strânși la masă. O fotografie cu ecografia pusă într-o cutie metalică cu Moș Crăciun, reni, zăpadă, steluțe, cadouri, a ajuns la Radu. El a desfăcut-o și a dat-o din mână în mână tuturor. Nu puteți să vă imaginați cum a fost!

Fiecare după ce se uită în cutie avea o reacție de zile mari. Ceilalți erau disperați că nu înțelegeau ce se află acolo. Și trăgeau de cutia aia ca de un cufăr cu galbeni. Țipete, râsete și lacrimi în lanț, menite să ne reamintească cât de norocoși suntem și noi, dar și minunea care se va naște înconjurată de atâta iubire!
Vom fi părinți, dragii nostri și ne-am dorit să împărtășim cu voi vestea aceasta în perioada Crăciunului, ultimul „în doi”

Distribuie articolul: