Adela Popescu se simte puțin mai bine după ce două zile s-a confruntat cu simptome destul de grave, din cauza noului coronavirus. Vedeta Pro TV s-a autoizolat împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan și cu cel de-al treilea băiețel al lor, Adrian. Poartă mască prin casă ca să nu infecteze copilul și ține non-stop legătura cu medicii, în caz că simptomele se agravează.

„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău. Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară în curte dau masca jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei au testul negativ. Îngrijorarea mea încă există. Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stare de paranoie”, a povestit Adela.


„Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile. Noroc cu micuțul, îmi ocupă timpul și uit. Am avut nopți în care nu am dormit deloc. Simt o oboseală profundă, dar nu pot să dorm. Am avut o zi în care picam pe jos de oboseală. Te încearcă și un sentiment de anxietate. Mâncare comandăm online, dar eu nu am avut pofă de ea. Țin permanent legătura cu medicii să-mi spună dacă e nevoie să merg la spital. Fiecare simptom vine împreună cu o panică mare. Nu e o simplă răceală. Te deprimă boala asta. Eu sunt un caz fericit. Au fost doar două zile grele. Lucrurile merg spre bine acum”, a  mai declarat Adela Popescu, intrând în direct, la „Vorbește lumea”.

Adela Popescu a aflat că este infectată cu noul coronavirus cu două zile înainte de botezul celui de-al treilea băiețel. Vedeta a contramandat tot și nu știe încă dacă va mai face botezul în curând.

„Botezul nu m-a mai interesat, după ce am aflat de testul pozitiv. Am anulat repede restaurantul, i-am anunțat pe toți. Acum nu știu dacă vom reprograma. Aveam un număr redus de invitați, 50 de oameni. Dar acum numărul mi se pare puțin mare. Nu-mi mai arde de botez”, a mai spus Adela.

Sursa: click.ro 
Foto: instagram/adelapopescu

Distribuie articolul: