Însărcinată cu al treilea copil, Adela Popescu se pregătește să i se schimbe viața din nou și în aceste momente este foarte nostalgică. În ultima perioadă vedeta răscolește prin arhivă și își amintește ce sentimente a trăit după ce l-a adus pe lume pe primul copil. 

În repetate rânduri a povestit cât de dificil, dar și cât de frumos e să ai doi copii, iar acum așteaptă pe cel de-al treilea fiu. Chiar și așa, Adela se bazează pe soțul ei, în condițiile în care de fiecare dată a povestit cât de mult o ajută acesta. Cel mai recent filmuleț postat pe Instagram, care a stârnit o mulțime de reacții, arată acest lucru, într-un mod amuzant. Alături de publicație, vedeta a scris:

„Nu îmi vine să cred ce filmuleț am găsit în arhivă! Cum să muți bebelușul de pe piept, în patului lui, fără să se trezească, în 38 de pași.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Cine a mai făcut așa? 😊

Adela Popescu e alături de soțul ei din 2010 și e căsătorită cu acesta din 2014. Într-o postare de pe blogul personal, actrița scria:

„Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Amintim că Adela și Radu au doi băieți, Andrei și Alexandru și urmează să mai vină pe lume încă un flăcău.

Distribuie articolul: