Ne-am obișnuit să organizăm live-urile interviu pe pagina noastră de Instagram, iar ultima invitată este nimeni alta decât Adriana Bîtcă! Ne-am propus să vedem ce mai face fosta co-prezentatoare a emisiunii „Dora Show”, în ce relații a rămas cu Emilian Crețu și cum își construiește viața la… Londra! Adriana, s-a arătat deschisă pentru o discuție sinceră și sufletistă, așa că ce ne-a reușit vezi mai jos.

Tânăra actriță Adriana Bâtcă, la o vârstă destul de fragedă a reușit să participe în mai multe proiecte, să devină celebră și să câștige dragostea și admirația publicului. Cu toate acestea, în pofida oportunităților ce i-au ieșit în cale, Adriana a decis să nu se țină prea mult de ele. Care au fost adevăratele motive care au făcut-o să renunțe…?

„Sunt foarte multe motive pentru implicarea noastră într-un proiect, dar ea trebuie să ne aducă ceva: plăcere, faimă, bani… depinde de scopurile noastre personale. Cred că am avut mult mai multe și mult mai mari scopuri față de tot ce înseamnă public, ce înseamnă artă, creație, spațiul în care creăm, ce înseamnă statul nostru la un nivel internațional și cum este arta pe care o facem noi comparând cu ce se întâmplă în lume, și când am realizat că ea e drăguță, dar își are un locușor micuț în arta mondială, atunci am zis că aș putea face mai mult. Faptul că am reușit să fac ceva în Moldova mi-a dat curaj și am putut să realizez faptul că aceste lucruri ar putea fi posibile și în altă parte”, zice ea.

„La „Dora Show” am lucrat 6 luni gratis și la „Check In Show” toată perioada am lucrat gratuit.”

Noi toți muncim ca să primim niște bani, iar eu acești bani nu i-am avut. De la lipsa banilor ajungi în depresie, chestiile astea se adună, se adună și tu înțelegi că ai faimă, ești apreciată, dar nu ai bani, sau ai putea avea bani, dar să nu te vadă nimeni, să nu te știe nimeni. În Moldova, probabil, sunt mulți oameni care nu sunt împliniți din toate punctele de vedere”, mărturisește Adriana.

Chiar dacă Adriana Bîtcă a reușit să se afirme prin activitatea sa la Teatrul Național „Eugene Ionesco”, să participe în astfel de proiecte precum este „Dora Show” sau „Check In Show”, Adriana e sinceră și știe care a fost trambulina ei.

„Cred că cel mai de succes proiect în care am participat a fost „Dora Show”, dar într-un moment m-am prins la ideea că toți mă numesc Jana. Familia mea mă numea Jana, aveam conflict cu sora pentru că ea tot Jana îmi zicea. Și m-am prins în propria mea capcană că eu nu mai sunt Adriana, dar sunt Jana, asta era trist. Unica soluție, din moment ce „Dora Show” a ajuns la popularitate națională, era să plec.”

Așa a și făcut, a plecat lăsând în urma sa tot ce o ținea pe loc, a renunțat la multe, a și pierdut, chiar și oameni cu care se părea că legase prietenii pe viață.

„Ce înseamnă Emilian… înseamnă o gașcă, cu Emilian în frunte. Eu comunic cu toți, dar nu cu Emilian. Practic imediat ce am plecat din proiect, am încetat ambii să mai comunicăm. „Dora Show” a însemnat foarte mult pentru el, iar plecarea mea din proiect a fost o trădare, probabil, în viziunea lui. Emilian nu acceptă trădări, dar eu aș vrea să menționez faptul că „Dora Show” este visul lui Emilian, nu este visul meu. Eu o să muncesc la visul meu și o să vă fac cunoștință cu visul meu, sper curând”, povestește Adriana.

Acum de mai bine de un an, Adriana locuiește la Londra acolo unde își construiește viața de la zero.

„Întotdeauna am avut o curiozitate despre viața din afara Moldovei. Moldova este o țărișoară mică, mică și drăguță, iar eu aveam prea multă energie pe care nu aveam unde să o investesc și m-am simțit plictisită, poate nu apreciată la justa valoare. Anglia a fost locul în care am ajuns și am zis „Wow, de parcă m-am născut aici. Aici aș vrea să trăiesc, aici.” Am simțit o conexiune cu acest oraș, alegerea mea a fost foarte conștientă”, zice ea.

Dacă-ți dorești mai degrabă să urmărești decât să citești interviul cu Adriana Bîtcă atunci îți lăsăm interviul integral, în format video, mai jos și-ți urăm vizionare plăcută, iar dacă preferi să-ți continui lectura atunci derulează mai jos.

Iar atunci când începi viața de la zero, chiar o iei de la zero! Adriana a fost foarte conștientă de acest lucru și a acceptat în viața sa chiar și cele mai puțin plăcute, dar curajoase provocări.

„Viața este foarte dură. A trebuit să uit că am pășit vreodată în scenă, că am dat vreun autograf vreodată.”

„Când am ajuns pentru prima oară pe meleagurile londoneze, făceam parte din proiectul Dora Show. Și aveam planificat acel show într-un local. Când am ajuns din nou în Marea Britanie, am bătut la ușa acelui local și am zis că eu am fost vedetă, dar acum sunt gata să spăl podeaua și ăsta a fost primul meu job”, recunoaște Adriana.

„Am lucrat așa o lună de zile, apoi am spălat vase, după care am fost ajutor de ajutor de chelner și atunci am înțeles că lucrurile sunt mai complicate decât aș putea să-mi imaginez. Ca să fii cel puțin chelner, trebuie să cunoști unele lucruri”, povestește actrița.

„Am uitat de momentul că „eu sunt vedetă”, nu, nu există. Noi toți suntem oameni și ar trebui toți să avem aceeași atitudine indiferent de poziția pe care o avem. Eu am venit cu 0 lei, am venit în nicăieri, nu aveam nici cea mai vagă idee unde o să trăiesc și ce o să mănânc, dar am vrut ca această istorie să facă parte din povestea vieții mele”, povestește EA.

Acum Adriana Bîtcă își savurează provocările vieții la Londra, iar între timp a început un nou curs de actorie acolo unde se specializează în arta cinematografiei. Pe lângă aceasta, tânăra și-a descoperit noi pasiuni precum ciclismul sau alergatul, în linii generale fiind încă în procesul descoperirilor și al schimbărilor și pregătindu-se intens pentru noi proiecte care cu siguranță vor bate la ușa vieții sale.

Sursa foto & video: Instagram