Actrița moldoveancă Irena Boclincă este câștigătoarea emisiunii televizate „iUmor”. Aceasta a parodiat-o pe e Prim-ministra României, Viorica Dăncilă atât în prestația inițială, cât și în etapa finală a concursului. 

Performața Irenei Boclincă a impresionat atât jurații, cât și publicul, care a avut rolul decisiv în alegerea învingătorului. Prestația din finală a actriței o puteți urmări mai jos.

Irena Boclincă a primit trofeul și titlul de „cel mai mai talentat comediant”, însă premiul de 20 de mii de euro l-a donat unui alt concurent din cadrul concursului, care are probleme de sănătate.

„Mereu am vrut să fac un act de caritate, dar n-am avut bani să fac asta. Acum e momentul”, a declarat actrița.

Boclincă este cunoscută grație personajelor pe care le joacă la teatru, dar în cadrul acestrui concurs Irena și-a ales un rol cu totul diferit, a ales să parodieze o politiciană. În timpul prestației actriței, jurații de la „iUmor” au avut parte de o porție bună de râs, iar cuvintele lor pentru performanța Irenei sunt doar de laudă și admirație.

Irena Boclincă este o actriță de teatru din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București, fostă actriță a Teatrului „Eugène Ionesco” din Chișinău.

Sursa: Agora.md 

Vezi și: Actrița Irena Boclincă parodiază Prim-ministra României! Mihai Bendeac: „Sunteți o actriță genială”

Distribuie articolul: