Ieri, în seara de 9 decembrie, a fost anunțată câștigătoarea show–ului Român „Masked Singer” sezonul 2. Sub misterioasa mască „Muma Pădurii” se ascundea Andreea Marin. Surprinzător, nu?

Personajul Andreei, emisii la rând a uimit publicul și juriul, și absolut nimeni nu se aștepta că în spatele acestei măști, dar și voci puternice și deosebite se află frumoasa prezentatoare
Andreea Marin. Vedeta de televiziune este o adevărată surpriză în acest show și spune că participarea sa a uimit-o până și pe ea.

Într-un interviu pentru tvmania.ro
 Andreea a recunoscut că nu se aștepta chiar să câștige, pentru ea a fost pur și simplu o nouă provocare.
„Provocarea adevărată este să reușești să intri în pielea unui personaj opus ție, negativ, care inspiră teamă chiar, cum e Muma Pădurii, vrăjitoarea din basmele românești, și să o faci iubită, să arăți că poate avea talent în ciuda aparențelor, că poate avea umor, dar și vulnerabilități care o aduc aproape de oameni, că poate cânta și dansa într-un mod neașteptat, hâtru, haios, tocmai prin antiteza apariției sale față de istoria pe care o știm din povești. Un personaj ca acesta atrage atenția altfel dacă e bine interpretat, nu e ușor de uitat, are resurse nebănuite, nu plictisește, se reinventează mereu, spre surprinderea publicului. Eu am păstrat misterul”.

Andreea Marin a avut un costum de zeci de kilograme, foarte greu de îmbrăcat, ea spune că abia putea respira în el, plus că e și o persoană puțin claustrofobică, dar totuși a putut face
față acestei provocări și a ajuns chiar câștigătoare.
„O bucurie să vă dau de veste că am câștigat „Masked Singer România”, deci am îmbătrânit cu succes! Muma Pădurii vă pupă! Atât mai pot să spun acum, dar îmi recapăt eu forțele după atâta dans și cântec și revin, vă promit! Mulțumesc pentru susținere!”, a scris Andreea Marin pe profilul ei de instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Vizionează video-ul cu numărul vedetei aici:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Masked Singer România (@maskedsingerromania)

Tu ai fi ghicit personajul?

Distribuie articolul: