Delia este una dintre artistele conscrate în România, dar și cel mai vechi jurat de la iUmor. În timp ce Mihai Bendeac și Cheloo au plecat din emisiune, Delia a rămas constant și va mai fi prezentă încă doi ani de acum înainte. Iată pe ce sumă continuă artista să fie jurat la emisiunea de divertisment și ce clauze a impus pentru noul sezon!

Delia Matache face show cu orice apariție. În al 15 sezon al emisiunii iUmor de pe Antena 1, Delia și-a negociat contractul dur. Banii au rămas aceeași, însă clauzele s-au schimbat iar producătorii au fost de acord, mai ales că prezența Deliei crește ratingul. Pe lângă suma lunată primită de artistă, cuprinsă între 6.000 și 8.000 de euro. Fostul ei coleg, Cheloo, primea mult mai mult, respectiv 10.000 de euro. Pentru următorul sezon, pentru care filmările vor începe în curând, Delia și-a setat anumite clauze, ce țin de formatul emisiunii.

„Delia va continua și-n acest sezon. Chiar dacă a avut anumite nemulțumiri, ea nu avea cum să plece. Are contract pentru încă două sezoane. A avut însă, la rându-i, anumite pretenții, dar nicidecum de natură financiară. Delia a solicitat ca în emisiune să nu mai fie acceptate roasturi cu aluzie sexuală la adresa ei și nici anumite înjurături, altfel, poate pleca din emisiune, de la iUmor. Producătorul a ținut cont de această doleanță. În cazul în care totuși vor mai apărea astfel de episode, artistei i s-a permis ca-n acel moment să iasă pur și simplu din sală”, a declarat o sursă din trustul Intact pentru cancan.ro.
Delia va juriza următoarele două sezoane alături de Cătălin Bordea, dar și de Cosmin Natanticu. Noii prezentatori vor fi Emi și Cuza de la Naoaptea Târziu. Audițiile vor avea loc în datele de 31 iulie, 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 13, 14 august, 29 și 30 septembrie 2023. Pe data de 4 august se va desfășura o ediție specială cu tematica „fotbal”. Pe 31 octombrie e programată o ediție de Roast, în care vedetele să-i pună la zid pe jurați, iar pe 1, 2, 27, 28, 29 noiembrie vor fi difuzate ediții speciale. Marea finală va avea loc pe data de 30 noiembrie.
Delia Matache nu se rezumă, însă, doar la salariul de la iUmor, pentru că acestuia i se adaugă și cel de la X Factor. Fiind o mare iubitoare de excursii și concedii în locuri exotice, dar și de obiecte vestimentare nonconformiste, care nu sunt deloc ieftine, artista are nevoie de sume frumușele pentru toate acestea, sume pe care le încasează lejer, lună de lună, de la emisiunile la care este jurat. Numai în 2020 Delia a încasat aproximativ 9 milioane de lei de la Antena 1, potrivit declarației ei de venit. Totuși, cel mai mare salariu de la X Factor l-ar avea Ștefan Bănică Junior, care ar primi, anual, 200.000 de euro.

Distribuie articolul: