Delia este adepta unui stil vestimentar excentric, lăudat de unii, criticat de alții. În martie, artista s-a afișat cu o geacă din rafie, dar și o căciulă din același material. Deși mulți s-au gândit că ar putea fi confecționate de ea, obiectele vestimentare aparțin unui brand cunoscut. Anul trecut, ea a șocat urmăritorii când a apărut încălțată cu o pereche de cizme de cauciuc, galbene, de la brand-ul MSCHF x Crocs. O astfel de pereche costa nici mai mult, nici mai puțin de 1.177 de euro.

Acum, Delia a surprins fanii cu o achiziție extravagantă de peste 1000 de euro. Este vorba despre o pereche de adidași Balenciaga, care se remarcă nu doar prin prețul lor, ci și prin aspectul supradimensionat. Pe contul său de Instagram, artista a postat mai multe fotografii cu aceste încălțări neobișnuite.

La începutul lunii, Delia a bifat o vacanță în Italia cu părinții ei, unde a petrecut și Paștele. Acum, artista și soțul ei, Răzvan Munteanu, se află în Elveția, fiindcă și-au dorit să se aventureze pe Muntele Generoso. Pe rețelele de socializare, jurata de la iUmor și-a surprins fanii cu cea mai recentă achiziție. Este vorba despre o pereche de adidași Balenciaga, care se vând la prețul de 1100 de euro, aproximativ 5.473 lei.

Adidașii din plasă albă, neagră și gri, făcuți cu TPU (poliuretan termoplastic) și cauciuc, fac parte din colecția de toamnă 2024 a Balenciaga. Încălțările au un aspect supradimensionat și destul de neobișnuit.

„Mi-am luat bărcile, șalupele’, a spus artista înainte să părăsească camera de hotel.

 

Distribuie articolul: