Invitată în podcastul lui Răzvan Exarhu, Delia a reiterat decizia sa de a nu avea copii și a discutat despre motivele din spatele acestei alegeri, subliniind că nu se simte pregătită pentru responsabilitatea parentală. Chiar dacă a fost criticată în trecut pentru aceste declarații, pare să fie fermă în hotărârea sa. Mai interesant, mama ei, Gina Matache, pare să sprijine această decizie și nu a încercat să o influențeze în altă direcție. Acestea sunt aspectele abordate de Delia în cadrul podcastului „Ac de siguranță”.

Cu aproximativ un an în urmă, Delia a provocat ample controverse și critici aspre atunci când a afirmat deschis că nu își dorește copii. Într-un videoclip online, artista a explicat decizia prin observații precum „este plină planeta de noi” și „nu suntem prea simpatici, adică facem mai mult rău”. Aceste afirmații au indignat mulți, dar au și câștigat susținători. Recent, în cadrul podcastului lui Răzvan Exarhu, Delia a reiterat că a menținut hotărârea de a nu deveni mamă, argumentând că nu se simte pregătită să își asume o astfel de responsabilitate.

Delia spune că nu și-a dorit să genereze un scandal mediatic atunci când a afirmat că nu-și dorește copii, ci a făcut declarațiile în contextul unei discuții cu fanii. Până în prezent, artista și-a menținut decizia de a nu deveni mamă, fiindcă nu-și poate asuma o astfel de responsabilitate, dar nu îndeamnă să-i fie urmat exemplul.

Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: „Nu vreau să fac copii’. Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok).

Eu cred că n-aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare, enormă, pe umeri. Mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta cu acel copil, cu acea ființă, cu acel suflet. Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Chestia asta mă panichează.

În continuare cred că nu vreau să am copii. N-am încurajat oamenii (n.red.: să nu facă, la rândul lor, copii). Mi s-a spus că greșesc pentru că sunt un model și dacă eu zic să nu facă copii, oamenii chiar n-o să mai facă și o să fim mai puțini. Cum ar fi să fie așa? N-am zis niciodată asta, faceți’, a spus artista, în podcastul „Ac de siguranță’.

Distribuie articolul: