Premieră inedită! Pentru prima oară în cinci ani trofeul „Chefi la cuțite” a fost câștigat de o femeie. Află cine este cea care care a ieșit învingătoare.

Prima femeie care a luat trofeul

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, are 24 de ani și a făcut parte din echipa mov, condusă de Cătălin Scărlătescu. Aceasta a reușit să devină prima femeie care primește un astfel de trofeu, menționează a1.ro.

Femeia a decis să participe în sezonul 9 ca să demonstreze că știe să gătească preparate cu mult gust, dar nu se aștepta să devină, la finalul competiției, marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1.

În ediția difuzată în data de 16 iunie 2021, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a primit marele trofeu în valoare de 30.000 de euro și a devenit astfel prima femeie care reușește o astfel de performanță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)

De la spălat vase, la câștigătoarea Chefi la cuțite

Extrem de emoționată, aceasta a mărturisit că a venit la emisiune la îndemnul celor dragi, pentru a demonstra că știe să gătească și că gustul este cel mai important aspect la o farfurie. Chiar dacă este emotivă și cu greu a putut să-și stăpânească emoțiile din audiții, tânăra în vârstă de 24 de ani a ales să pregătească pentru chefi o rețetă de burger cu cartofi.

„De la spălat vase am ajuns bucătar. Eu sunt genul de om care întreabă, când merge într-un loc nou. Ușor, ușor, de la spălat vase, am învățat ce înseamnă să fii ajutor de bucătar. M-am descurcat, deși sunt mai plinuță. Sunt o fire foarte activă, imediat pun mâna pe toate, și acasă gătesc la toate ochiurile de la aragaz. La noi, cei de etnie romă, se gătește mult. La 17 ani m-am angajat la un restaurant românesc, am lucrat și la unul franțuzesc, în centrul Bucureștiului”, povestea aceasta în prima ediție, spre surprinderea juraților.

Cum va cheltui premiul bănesc

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

„Încă nu știu exact ce vreau să fac cu premiul. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut”, a dezvăluit câștigătoarea Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

Vezi momentul în care a fost anunțat câștigătorul show-ului!

 

Distribuie articolul: