Starul de 31 de ani din serialul popular „Univer”, Anna Khilkevich, și-a împlinit astăzi un vis mai vechi. Recent, a avut loc deschiderea oficială a salonului de manichiură pe care l-a numit „Cultura manichiurei”, deținut de ea.

La începutul acestui an, Anna a mai deschis și un salon de nuntă, dar fanii tot așteptau, când vor putea vizita și salonul de manichiură la care actrița demult spera.

Citește și: Anna Khilkevich – actrița care joacă rolul blondei sexy din serialul rus „Univer” se declară cea mai fericită mămică! Are o fetiță adorabilă (FOTO)

Anna a organizat o petrecere zgomotoasă în cinstea deschiderii studioului său, la care au fost invitate vedete din anturajul actriței și câțiva fani ai acesteia. Colegii, printre care Vlad Sokolovsky, Dakota, Demis Skaribidis și alții, au felicitat actrița cu organizarea unui asemenea eveniment important.

Citește și: E oficial! Nastasya Samburskaya s-a măritat! Iată prima imagine cu inelul (Foto)

Desigur, în aceste momente importante, nu avea cum să lispeasca și soțul Annei, omul de afaceri Arthur Volkov. Împreună au tăiat tortul de sărbătoare și au servit oaspeții.

Anna și Arthur au împreună o fiică de doi ani, Arianna, iar în această vară au existat zvonuri precum că actrița ar fi din nou însărcinată, însă acest lucru a fost negat ulterior.

Distribuie articolul: