Ne amintim cu toții de premiera filmului „Fifty Shades of Grey”, care avea loc la mijlocul lunii februarie, a acestui an. După o prestație de excepție în cadrul acestei drame romantico-erotice, actrița principală nu s-a astâmpărat, ci a intrat in nou pe platoul de filmări. Cum se numește noua producție ce se va lansa în curând, aflați mai jos.

Cea mai nouă provocare cinematografică pe care și-a asumat-o Dakota Johnson este producția „A Bigger Splash”, premiera mondială a căruia a avut loc la 6 seeptembrie, în cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

„A Bigger Splash” este o dramă erotică, în care apar mai  multe roluri principale. Pe lângă Dakota, pe primele poziții din film apar Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes și Tilda Swinton.

a_bigger_splash_matthiasschoenaerts_tildaswinton_dakotajohns

Evenimentele din film se rotesc în jurul unui rock star și a unui regizor de film (Schoenaerts și Swinton), care se odihnesc pe insula vulcanică Pantelleria și care se întâlnesc cu un prieten mai vechi, dar și cu fiica acestuia. În film, Dakota joacă rolul Penelopei – fiica lui Harry.

Pentru că se vrea a fi o dramă erotică, filmul ilustrează situații extreme prin care trec personajele: de la gelozie și până la moarte.

ew

Pentru că se poate lăuda deja cu experiențe fierbinți, Dakota nu s-a sinchsit să joace și de data asta în scene provocatoare și să-și afișeze formele corpului.  Spre deosebire de precedentul rol de film, actrița a fost nevoită să testeze o nouă culoare a părului – șatenul deschis.

Foto: captură video, villagevoice.com

Distribuie articolul: