Actrița și-a anunțat plecarea de pe marele ecran în 2018, după participarea la filmul „Annie”, iar de atunci și-a dorit să se concentreze pe familia ei.

Cameron Diaz a fost una dintre cele mai cunoscute fețe ale Hollywood-ului în anii nouăzeci și începutul anilor 2000, dar prezența sa a fost diluată treptat până la confirmarea retragerii sale de pe marele ecran în 2018. Ea a mărturisit deja în mai multe rânduri că are nevoie de această pauză definitivă pentru a-și dedica timp și că îndepărtarea de lumina reflectoarelor i-a adus „pacea”. „Au fost o mulțime de experiențe pe care nu le-am avut și aspecte pe care nu le-am gestionat”, a spus el într-un interviu despre programul Hart to Heart în 2020. Acum reafirmă și afirmă că, de atunci, a scăpat de rutina sa, dar și de preocuparea pentru aspectul său fizic.

Într-un interviu acordat cântăreței Michelle Visage în noul ei podcast BBC Rule Breakers, actrița din filmul Something Happens with Mary a vorbit despre cât de mult i s-a schimbat viața de când s-a îndepărtat de industria divertismentului după ultima ei reprezentație din filmul Annie din 2014. „Am fost o victimă a obiectivării și exploatării sociale la care sunt supuse femeile”, a împărtășit ea, după ce a mărturisit că a existat o perioadă în care a văzut lumea frumuseții ca protagonistă principală în viața ei. „Eu însumi am preluat această ideologie în mai multe rânduri”, a explicat ea.

Actrița, în vârstă de 49 de ani, a vrut să exprime cât de greu a fost atunci să se îndepărteze de canoanele consacrate ale frumuseții. „În fiecare zi, ca actriță, stăteam ore în șir în fața oglinzii. A ajuns să fie toxic”, a recunoscut el. „Dintr-o dată începi să te critici și te gândești: «De ce stau aici fiind atât de răutăcios pentru mine? Corpul meu este puternic. Corpul meu este capabil. De ce am de gând să vorbesc rău cu el? De ce voi fi așa cu el când m-a luat până acum? », a reflectat el în timpul discursului în care a mărturisit că toate aceste gânduri nu-i mai ocupă mintea.

„Nu-mi pasă. Literalmente ultimul lucru la care mă gândesc este aspectul meu”, a spus nominalizata la Globul de Aur, care a dezvăluit, de asemenea, că nu se mai străduiește să-și finalizeze rutina facială, în ciuda faptului că are „un miliard de produse” pe rafturile sale. „Nu fac nimic. Nu mi-am curățat niciodată fața. De două ori pe lună, să sperăm”, a mărturisit el râzând, afirmând că nu acesta este locul în care „investește energie” în acest moment. În ciuda acestui fapt, el crede că este important să „rămână puternic” fizic pentru a împlini 50 de ani în august 2022.

De când s-a căsătorit cu muzicianul Benjamin Madden, în 2015, actrița a decis să-și rezolve prioritățile și să se concentreze pe familia ei. Este mama micuțului Raddix Madden, în vârstă de doar doi ani, pe care vrea să-l țină departe de lumina reflectoarelor, după cum a spus într-un interviu acordat gazdei Kevin Hart în 2020, la doar câteva luni după naștere. „Oamenii știu cine sunt, dar vreau ca ea să aibă autonomie”, a spus ea la momentul respectiv.

Autor: Daniela Gorinicioi

Sursa: elpais.com

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: