Mihail Efremov deja de un an de zile, își ispășește pedeapsa într-o închisoare, după ce a urcat la volan în stare de ebrietate și a lovit o altă mașină, șoferul căreia a decedat. Actorul va trebui să stea în închisoare încă șase ani și jumătate. Inițial, el a fost condamnat la opt ani, dar contestația depusă de acesta a redus termenul cu șase luni.

Foto: noi.md

Foto: tellerreport.com/

Vă amintim, că în anul 2020 s-a aflat că starea de sănătatea a actorului nu este prea bună. Acesta a fost diagnosticat cu o boală incurabilă a sistemului respirator. Boala se exprima prin restricționarea fluxului de aer în plămâni, aceasta, poate duce la invaliditate și moarte. Unul dintre principalele simptome este respirația mai scurtă. Totuși, după un timp îndelungat actorul și-a revenit datorită medicilor aflați în colonie. Cum este starea lui de acum, a povestit recent atât avocatul lui, cât și doctorul din închisoarea unde se află Efremov.

Acum o săptămână avocatul său, Pyotr Kharkhorin, l-a vizitat pe Efremov. Acesta a vorbit despre ce se întâmplă acum cu actorul.

„Starea sa este normală, desigur, este puțin nervos și îngrijorat – până la urmă, soarta sa este decisă. În ceea ce privește sănătatea sa, acum a devenit mai bună – în august, Mihail a suferit de alergii sezoniere, acesta nici măcar nu a avut puterea să urce la etajul al doilea. Dar colonia are o unitate medicală și doctori buni, el primește toate medicamentele necesare “, a declarat avocatul.

Foto: spletnik.ru

Însă, declarațiile avocatului cu cele a doctorului nu coincid deloc:

„De fapt, Mikhail Olegovich este în dificultate, el are nevoie urgent de tratament terapeutic și ambulatoriu extrem de profesionist. În locurile în care se află acum, acest lucru, desigur, nu este. Pacientul suferă de boala numită „angioedemul”, aceasta  poate provoca leziuni treptate ale sistemului respirator, esofagului și intestinelor, dacă nu interveniți, consecințele vor crește. Să fim realiști în cazul lui Mihail, numărătoarea inversă a început și cam e de câteva luni. Dacă într-un timp scurt nu se schimbă nimic, pacientul nu va fi salvat. Îi sfătuiesc familia să ia măsuri urgente”, a comentat Vladimir Vasilyevich terapeut, endocrinolog.

Sursa: popcake.tv

Distribuie articolul: