Actorul britanic Idris Elba și-a anunțat urmăritorii luni, 16 martie, prin intermediul rețelelor sociale că a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acesta a dezvăluit într-un video cum se simte și a vorbit cât de importantă este respectarea regulilor de igienă în aceste momente.

„În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, nu prezint simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez. Oameni, stați acasă și fiți pragmatici. Vă voi ține la curent privind starea mea”, a scris artistul britanic pe Twitter.

Citește: Tom Hanks și soția acestuia, infectați cu coronavirus. Actorul a făcut anunțul pe Instagram (Foto)

„Este foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțierea socială și la igiena personală. Trăim într-o lume divizată. E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți”, este apelul actorului.

Idris Elba este cunoscut pentru rolurile sale în Luther, Thor: Ragnarok, Star Trek Beyond, etc. Acesta nu este singura vedetă diagnosticată cu COVID 19. Printre celebitățile infectate se numără Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, actrița și modelul de origine rusă și ucraineană, Olga Kurylenko etc.

Vezi și: Olga Kurylenko, infectată cu coronavirus. Actrița a recunoscut că de o săptămână luptă cu boala (Foto)

Distribuie articolul: