Nici până în prezent nu s-a finalizat divorțul lui Arnold Schwarzenegger de femeia care i-a dăruit 4 copii, Maria Schriver, dar asta nu îl împiedică pe actor să iasă în public cu iubita cu 27 de ani mai tânără.

Din punct de vedere legal ea ar putea fi considerată amantă, din moment ce actele care să ateste că actorul în vârstă de 70 de ani este un bărbat liber nu au fost niciodată semnate. Și nici gând de despărțirea oficială de femeia cu care s-a iubit timp de 25 de ani, căci la mijloc sunt interese de natură materială.

Scandalul din 2011, când Maria afla că actorul care îi este soț e tatăl unui băiat de 14 ani conceput cu menajera familiei, Mildred Patricia ‘Patty’ Baena, a fost motivul despărțirii. Cu toate acestea, la mai bine de 6 ani de la vestea bombă, Arnie e în continuare cât se poate de însurat cu Schwarzenegger.

Amândoi au intrat în alte relaţii, dar încă se mai reunesc pe la eveniment, împreună cu copiii lor. Astfel, actorul apare pe covorul roșu când cu întreaga familie – copii și soție, când cu iubita blondă în vârstă de 43 de ani.

După ce, în luna octombrie, Arnold a venit la premiera documentarului de pe Național Geografic ‘The Long Road Home’ în compania soției, a fiicelor Christina și Katherine , dar și alături de fiul cel mare, Patrick , la gala de joi seara din Berlin, Bambi Awards 2017, fostul culturist și actor american a venit de mână cu iubita Heather Milligan.


Terminatorul a arătat elegant într-un costum clasic negru, în timp ce mai tânăra sa iubită a fost senzațională într-o rochie lungă, până în podea, neagră și cu accesorii metalice în partea de sus, dar și cu o coafură chic și un make-up impecabil.

În ciuda diferenței de vârstă de 27 de ani, tânăra pare fericită alături de Arnold, iar cuplul datează din iulie 2015.

Distribuie articolul: