Săptămâna trecută, internetul a „explodat” cu o nouă reclamă la încălțămintea de tip Ugg. În publicitate, legendara cântăreață și actriță Cher stă așezată într-un fotoliu confortabil cu o pisică în brațe, și dezvăluie detalii despre cariera și viața ei. Bineînțeles, diva poartă o pereche de ugg negre. 

După lansarea unei astfel de reclame, până și cei mai convinși sceptici au privit diferit aceste cizme care până acum nu erau luate în considerare. Acum cele mai relevante branduri tinere (de exemplu, Telfar) colaborează cu Ugg, iar cei mai populari influenceri ai modei și vedete de street style poartă activ acest model de încălțăminte. Astăzi vom lua un exemplu de la ei – și vom învăța cum să purtăm „cizmele Ugg” pentru a arăta cu adevărat stilat.

În general, există doar două opțiuni. Prima și cea mai evidentă este să combini aceste cizme cu obiecte vestimentare cât mai confortabile, cum ar fi: hanorace moi, treninguri de toate culorile curcubeului, veste din puf, blugi largi, eșarfe uriașe și calde. Acestea se vor potrivi perfect cu cele mai confortabile cizme din lume.

 Gigi Hadid poate fi un exemplu pentru tine: modelul și tânăra mămică poartă cizme ugg înalte, maro, cu un trening alb și o vestă din piele de oaie, confortabilă, dar totodată și călduroasă.

A doua variantă este un joc de contraste: cizmele călduroase pot fi „împrietenite” cu lucruri clasice și elegante: costume, pantaloni, jachete „cu umeri largi”, paltoane cu guler englezesc și chiar blană. Un alt exemplu poate fi Elsa Hosk: modelul popular poartă „cizme ugg” scurte bej, cu o jachetă gri, pantaloni albi largi și o geantă. 

Nu trebuie să-ți fie frică de experimente, moda în zilele noastre acceptă orice „combinație de neînțeles”. Mai jos găsești câteva idei de ținute:

Încearcă și tu să combini diferit și interesant acest model de încălțăminte!

Sursa: bazaar.ru

Citește și: Stiliștii spuneau să o aruncăm, dar „a renăscut ca Pasărea Phoenix”! Încălțămintea Wedge Trainers e din nou la modă! (Video)

Distribuie articolul: