În 1998, când actrița și modelul Brooke Shields a fost nominalizată la Globurile de Aur, a atras toate privirile purtând o rochie roșie cu umerii goi. Astăzi, la 23 de ani distanță, fiica acțriței a făcut furori cu aceeași rochie dor că la balul de absolvire. 

„Mi s-a părut că a fost o noapte specială atunci când am fost nominalizată la Globurile de Aur și am purtat această rochie în 1998. Dar nimic nu m-ar fi putut pregăti pentru emoțiile pe care le am văzând-o pe fiica mea purtând aceeași rochie la balul de absolvire. Sunt o mamă mândră!”, a scris actrița pe Instagram, unde a postat imagini cu ea purtând rochia roșie la Gala Globurilor de Aur 1998 și cu fiica sa purtând aceeași rochie la balul de absolvire.

Pe lângă fotografia în care mama și fiica apar îmbrățișate, Rowan a pozat cu mâinile în șolduri, imitând perfect look-ul de pe covorul roșu al mamei sale.

Brooke Shields și soțul său, scenaristul Chris Henchy, au împreună două fiice – Rowan, în vârstă de 18 ani, și Grier Hammond Henchy, de 15 ani.

Actrița americană, care a împlinit pe 31 mai 56 de ani, a declarat în 2019 pentru People că are des discuții cu fiicele sale despre cât de important este să-și accepte corpul și să se simtă bine în pielea lor.

Sursa: eva.ro

Distribuie articolul: