Brooke Shields – topless la 56 de ani. O frumuseţe atemporală într-o reclamă îndrăzneaţă şi reală: a refuzat orice editare foto. Actrița a recreat un moment de acum 40 de ani pe când era doar o adolescentă. Pe atunci fotografia s-a considerat a fi prea îndrăzneață. 

Ajunsă la 56 de ani Superba actriţă este încă un model de succes.

Vedeta este superbă în fotografiile publicitare pentru Jordache. La mai bine de 40 de ani după ce a scris istorie în controversata reclamă Calvin Klein denim, Brooke Shields reapare topless şi ravisantă. Şi atunci, ca şi acum, diva se axează pe pantalonii prezentaţi.

Vremurile s-au schimbat şi sunt mult mai permisive. Aşadar, nici reclama nu mai pare atât de indecentă ca în anii 80.

Supermodelul este starul campaniei de primăvară Jordache şi o vedem în largul său cu o pereche de jeanşi mulați. De asemenea, diva a recreat şi un video care a făcut-o celebră în reclama menţionată pentru Calvin Klein.

Prezenta campanie a fost fotografiată de Cass Bird, iar Shields a fost vehementă cu un aspect: Fără Photoshop!

„Vreau să fiu cinstită. Şi am reuşit.”, a mărturisit, cu sinceritate, frumoasa actriţă.

Liz Berlinger, deţinătoarea brandului Jordache a făcut câteva declaraţii legate de campanie: „Întocmai ca Jordache, Shields este iconică în fashion! Am urmărit-o transformându-se: de la o tânără ingenuă într-o femeie incredibilă, mamă şi antreprenoare. Şi în tot acest parcurs, a rămas autentică. O inspiraţie pentru toate femeile.”

Dacă vrei să afli cum se menține în formă actrița, atunic trebuie să o urmărești pe pagina sa de Instagram, unde acesta face chiar și live-uri cu antrenamentele sale.

Distribuie articolul: