Actorul Adrien Brody și fotomodelul rus Lara Lieto formează unul dintre cele mai arătoase cupluri de la Hollywood, așa că fiecare ieșire a lor în public este o adevărată demostrație de stil. Zilele acestea, cuplul se află în vacanță la Saint Tropez, unde o petrecere pe un iaht s-a transformat într-un dezastru pentru Lara.

Lara Lieto a ales o rochie vaporoasă, roz pudrat, pentru petrecerea pe iaht la care a participat împreună cu iubitul ei, actorul american Adrien Brody. Rochia din voal, cu corset, fără bretele, despicată adânc în partea de jos, și sandalele argintii, cu platformă și baretă pe gleznă au pus în valoare perfect silueta fotomodelului și picioarele frumos bronzate.

Exclusif - Adrien Brody et sa compagne Lara Lieto quittent un yacht, habillés en tenue de soirée à Saint-Tropez le 26 juillet 2017. Exclusive - Adrien Brody and his companion Lara Lieto leave a yacht, dressed in evening dress in Saint-Tropez on July 26, 2017.

Din nefericire, vântul care adia pe faleza din Saint Tropez i-a dat mult de furcă Larei, la coborârea de pe iaht. Cu toate încercările fotomodelului de a ține în frâu rochia cu ajutorul cluch-ului argintiu, până la urmă inevitabilul s-a produs, iar iubita lui Adrien Brody a rămas în chiloți, spre deliciul fotografilor care urmăreau cuplul.

Exclusif - Lara Lieto (compagne de Adrien Brody) dévoile ses dessous à la sortie d'un yacht à Saint-Tropez le 26 juillet 2017. Exclusive - For Germany call for price - Lara Lieto (companion of Adrien Brody) unveils her underwear at the outlet of a yacht in Saint-Tropez on 26 July 2017.

Adrien Brody și Lara Lieto s-au cunoscut în timpul Festivalului de Film de la Cannes, în 2013 și de atunci formează un cuplu.

Sursa: click.ro