Rochia aurie cu capă până în pământ, purtată marți la premiera noului film „James Bond 007: No Time To Die”, nu este unica ținută cu care ne impresionează săptămâna aceasta. A doua zi după evenimentul menționat, Kate Middleton, împreună cu Prințul William, au vizitat o universitate internațională din nordul Irlandei. Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a purtat un costum compus din două piese, iar pentru ca alegerea vestimentară să nu pară prea formală, culoarea a fost pe cât se poate de suculentă – mov aprins.

După ce a strălucit la propriu și la figurat, Kate continuă să atragă toată atenția. Ieri, Ducii de Cambridge au vizitat universitatea Ulster, din Irlanda de Nord, unde au socializat atât cu profesorii, cât și cu elevii de toate vârstele. Nu putem să nu remarcăm că, deși a avut o perioadă bogată în evenimente, atât culturale cât și sport, Catherine arată mai bine și fresh ca oricând.

Aceasta afișează un ten impecabil fără pic de oboseală, iar nuanța aleasă pentru ținuta de ieri (care poate accentua cearcănele, dar nu în cazul ei) i se potrivește perfect.

Un costum compus din două piese, marca Emilia Wickstead, într-o nuanță de mov suculent, i-a accentuat atât silueta suplă, cât și trăsăturile feței și nuanța caramel a părului. Aceasta și-a asortat ținuta cu o helancă, centură, pantofi înalți din năbuc și un clutch – toate în culoarea neagră. Kate a optat pentru un machiaj minimalist și părul prins în coadă.

La un moment dat, Ducii au vizitat o mică fermă situată în campusul universitar, acolo unde ambii au avut ocazia să-ți testeze fricile (dacă le au desigur), admirând animale exotice: Kate a ținut în palme o tarantulă, iar William – un șarpe. Ambii s-au arătat încântați de această experiență, menționând că Prințul George se va întrista când va afla că a ratat ocazia de a ține în palme un șarpe.

Ulterior, cei doi au fost serviți cu bere brună locală, pe care au gustat-o cu plăcere.

Ați observat drapelul Republicii Moldova? 😉

Sursa: Instagram / dukeandduchessofcambridge

Citește și: Ca o zeiță! Kate Middleton, apariție de senzație la un eveniment monden (Video)