Este povestea unui cuplu de la noi, care astăzi, și-au spus „Da” în fața lui Dumnezeu. Aceștia fac parte din Brigada de Infanterie Motorizată „Ștefan cel Mare”, iar mirele, cât și colegii care s-au regăsit printre invitați, au ales să poarte uniforma de serviciu la acest eveniment frumos. Mireasa, la fel de superbă, în rochie albă diafană, a pășit la braț, alături de soțul său la cununia religioasă.

Pe pagina oficială de Facebook a Ministerul Apărării al Republicii Moldova a apărut un mesaj de felicitare pentru proaspeții însurăței, mesaj pe care am dorit să-l împărtășim și noi: „Și-au jurat credință și dragoste! Un tânăr cuplu din Brigada de Infanterie Motorizată „Ștefan cel Mare” și-a legat destinele în fața altarului Mănăstirii „Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron”, cunoscută colocvial ca Mănăstirea Ciuflea, purtând uniforma de serviciu.

„Le dorim colegilor noștri casă de piatră și un început frumos de viață conjugală! Să ne trăiți și să continuați dinastia de militari din Armata Națională! „Cea mai mică și mai temeinică dintre patrii este Familia” (Constantin Ardeleanu)”.

Fotograful prezent la eveniment, Vitalie Iovu, și-a exprimat admirația și a dezvăluit: „La nunta asta chiar și preotul care a oficiat slujba este militar”.

Ne alăturăm urărilor de bine și le dorim casă de piatră, tinerilor!

Sursa: Ministerul Apărării al Republicii Moldova

Foto: Vitalie Iovu