Camilla Coleman Brooks a crezut întotdeauna că fruntea proeminentă îi răpeşte din frumuseţe. După ce ani întregi a apelat la diferite trucuri de make-up pentru a o acoperi, modelul a recurs acum la ultima soluţie și cea definitivă – intervenţia chirurgicală. 

Tânără de 26 de ani a petrecut mulți ani ascuzându-și fruntea de 8,5 cm (cu doi centimetri mai mare decât fruntea medie). Modelul din Carolina de Nord a analizat apoi opţiunile chirurgicale şi a optat pentru o operaţie de reducere a frunţii. Femeia a plătit 6.958 dolari pentru intervenţia care i-a redus fruntea cu trei centimetri.

Operaţia de două ore şi jumătate a implicat mutarea liniei părului. Chirurgii au făcut o incizie pe frunte, tăind zona marcată.

Modelul şi-a împărtăşit povestea pe TikTok, unde videoclipurile a obținu milioane de vizualizări.

@camillacolbroReply to @gianna_2323 Before and after photos. Lmk what you think! #foreheadreduction #beforeandafter #plasticsurgery

♬ original sound – Camilla

Camila a fost operată în februarie 2021, la o clinică din Cleveland, Ohio. Tânăra a început să împărtăşească videoclipuri cu noul look, în timp ce capul îi era parţial bandajat. În primele imagini după operaţie, faţa Camilei apare învineţită. Spectatorii au anticipat atunci cum va arăta transformarea. Recent, tânăra a publicat o altă serie de fotografii ce marchează marea schimbare. „Fruntea mea avea 8,5 cm şi acum are 5,5 cm. Este o diferenţă uimitoare”, spune ea.

„Obişnuiam să mă uit în oglindă şi tot ce vedeam era o frunte imensă. Când eram mai tânără, îmi aranjam mereu părul astfel încât să nu iasă în evidenţă, dar întotdeauna observam cât de mare era. Nimeni nu mi-a reproşat asta, dar a fost ceva ce nu mi-a plăcut. Am ales să mă operez pentru mine. Nu mi-a plăcut cum arăt, am vrut doar să fiu mai bine proporţionată”.

 

Distribuie articolul: