Doliu la Hollywood. Probabil cel mai simpatic personaj din serialele Sex and the City (Stanford Blatch) și White Collar (Mozzie), Willie Garson, a decedat subit. 

„Te iubesc atât de mult, tată. Odihnește-te în pace și mă bucur atât de mult că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și ai reușit să realizezi atât de mult” , a scris fiul său, miercuri, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nathen Garson (@nathen_garson)

„Familia „Sex and the City” tocmai a pierdut un membru. Willie Garson. Spiritul și dedicarea pentru meseria sa erau simțite în fiecare zi, filmând „And just like that” El era acolo – ne dădea totul – chiar și când era bolnav. Lipsa numeroaselor lui daruri ca actor și ca persoană va fi resimțită de toată lumea. În acest moment trist și întunecat, ne mângâie doar amintirea bucuriei și luminii sale”, a comentat producătorul serialului, Michael Patrick King.

„Cu toții l-am iubit și am adorat să lucrăm cu el. El era nesfârșit de amuzant pe ecran și în viața reală”, transmite Cynthya Nixon, colega din „Sex and the City”.

Willie Garson și-a început cariera de actor pe când avea doar 13 ani, de-a lungul acesteia el a apărut în peste 75 de filme și 300 de episoade. În această vară actorul s-a filmat în continuarea „Sex and the City”, „And just like that”. Acesta nu era căsătorit și avea un fiu adoptat, Nathen Garson.

Willie Garson avea doar 57 de ani. Cauza decesului nu a fost făcută publică.