Nimic nu poate fi mai trist decât momentul în care un părinte își vede suferind copilul. Din păcate, aceasta este și povestea Ecaterinei. Fiul ei Dima a fost diagnosticat cu medulloblastom – o tumoare pe creier, iar după intervenția la care a fost supus, băiatul nu poate nici măcar să vorbească. Totodată, i-au fost depistate metastaze. Tratamentul care îi poate salva viața este mult prea costisitor, iar familia nu dispune de această sumă – doar 26% din cei 158450 de euro necesari au fost acumulați până în prezent și mai sunt doar 9 zile. 

De „Ziua Internațională a Solidarității Umane” am lansat campania de Crăciun #faptabunamultaduna. Anul acesta ne-am propus să ajutăm așa cum putem noi mai bine, adică prin informare. Pe toată durata sărbătorilor de iarnă vom publica povești ale oamenilor încercați de soartă, care luptă cu boli grave și viață cărora depinde de sume mari de bani.

Astăzi, ne continuăm misiunea de a vă prezenta poveștile din campania #Faptabunamultaduna. Cazul lui Dima Batîr ne-a sensibilizat mult.

Mesajul disperat al mamei: „Bună ziua, oameni cu suflet mare. Mă numesc Ecaterina și sunt mama lui Dimacica, un băiat vesel şi plin de viaţă, care abia a împlinit 8 anişori. Cu noi s-a întâmplat o nenorocire. Fiul meu a fost diagnosticat cu o tumoare malignă cerebrală – medulloblastom. După intervenţia chirurgicală băiatul nu poate vorbi și mișca. Acum s-au depistat și metastaze. Avem nevoie de un tratament costisitor peste hotare, cât mai urgent, pentru că fiecare secundă de așteptare este foarte importantă pentru copilul meu. Vă rog din suflet, oameni cu Credință mare, ajutați-mă să-mi pot salva fiul! Tumoarea se răspândește atât de repede, încât nu mai știu unde să apelez ca să fim auziți. Vă implor, să ne întindeți o mână de ajutor în aceasta luptă pentru viață, unde noi de unii singuri nu facem față!”

Vă îndemnăm să ajutați cu cât puteți. Orice donație, oricât de mică, îl aduce pe Dima cu un pas mai aproape de vindecare!

Puteți face o DONAȚIE ONLINE PE ACEST LINK.

Haideți să-l ajutăm pe Dima! Fapta bună mult adună!

Descoperă mai jos și alte cazuri despre care am scris în campania noastră:

O fetiță din Nicoreni are urgent nevoie de ajutorul nostru: #Faptabunamultaduna

Denis, băiatul de 18 ani paralizat la pat are nevoie de ajutorul tău. Au mai rămas doar câteva zile: #Faptabunamultaduna

Salvează o mamă! Anna Paiucov suferă de cancer pulmonar și are nevoie urgent de 14 mii de dolari #Faptabunamultaduna