E Duminică, astfel că e timpul să gătești ceva deosebit decât în alte zile. Dacă nu vrei să petreci jumătate de zi la bucătărie gătind rețete sofisticate, îți arătăm cum poți prepara o coptură delicioasă din puține ingrediente.

Cum prepari o coptură din lavaș armenesc.

Ingrediente:

– Vei avea nevoie de un lavaș ambalat;

– 1 ou;

– 70 de ml de lapte;

-500 gr cașcaval.

Cum prepari coptura:

Rade cașcavalul prin răzătoarea. Bate oul în lapte și adaugă cașcaval. Amestecă bine ingredientele. Unge tava cu ulei vegetal și aplică primul strat de lavaș. Adaugă un strat de cașcaval cu ou și aplică a doua foaie de lavaș. Coptura ar trebui să aibă 5 straturi. Deasupra mai aplică o foie de lavaș, apoi adaugă ulei din măsline. Pune la copt pentru 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade.

1n7C7buqIYw

cB_LIlBFfvA

a9yo8WmZ2bI

 

Poftă mare!

Distribuie articolul: