Timpurile în care blugii skinny erau opțiunea perfectă pentru orice ocazie, au mai trecut. Acum însă a venit vremea să experimentezi cu modele variate de blugi, care sunt un adevărat trend pentru această toamnă. Vezi mai jos câteva modele și inspiră-te pentru următoarele ținute. 

Blugi cu croială dreaptă

Una dintre cele mai reușite înlocuiri pentru blugii skinny sunt blugii cu croiala dreaptă. Acest model poate fi purtat în diferite lungimi, dar fii atentă cum îi combini, încearcă să nu creezi senzația de picioare scurte. În același timp ei pot fi ușor purtați cu o pereche de adidași, dar opțiunile nu se finalizează aici. La fel de bine se potrivesc cu o pereche de balerini sau sandale cu toc.

Blugi evazați 

Odată, acest model de blugi erau purtați de către marinari, iar în anii ’60 aceștia au prins al popularitate în rândurile tinerilor, în anii ’70 blugii evazați au devenit parte esențială a stilului disco. În ziua de azi, fashionistele asortează blugii evazați cu aproape orice și reușesc în același timp să arate foarte bine. Efectul garantat sunt este o ținută alungită cu picioare lungi și sexy.

Blugi tip „boyfriend”

Blugii tip boyfriend au cucerit lumea modei aproximativ cu cinci ani în urmă. Ceea ce uimește este faptul că aceștia încă se mențină pe poziții, așa că poți opta pentru acest model fără pic de ezitare. Recomandarea noastră este ca, în această toamnă, să-i porți cu adidași masivi și paltoane voluminoase.

Blugi de croi relaxat 

Toamna, este deosebit de important să te simți bine, iar hainele confortabile nu fac decât să-ți sporească starea de bine și să te facă să te simți confortabil. Acest tip de blugi este o opțiune perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă în care ai nevoie de stil și comoditate. În combinație cu un pulover supradimensionat sau o jachetă, se vor potrivi de minune.

Blugi tip culotte

Și acest model intră în lista blugilor care sunt în vogă și pot înlocui perfect o pereche de blugi skinny. Iar în combinație cu niște tocuri și un sacou supradimensionat acești blugi se privesc deosebit de bine. Iar pentru a completa look-ul încearcă să-l accesorizezi cu o pereche de ochelari de soare sau o geantă de mână stilată.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: