După scurta escapadă făcută în Rusia, dar și în Republica Moldova, Valeriu Guțu a revenit în SUA, unde își reia programul activ de antrenamente. Talentatul moldovean și-a împărtășit ieri ritualul de sculptare a abdomenului.

6 exerciții pentru abdomen, de la Valeriu Guțu: pentru un abdomen plat și atât de bine sculptat, Valeriu Guțu practică un set zilnic de exerciții, iar cel de mai jos îl execută în special în zilele de sâmbătă. Pentru executarea acestui set, nu aveți nevoie decât de o saltea și destulă voință pentru a face setul în întregime și a-l repeta, pentru solicitarea suficientă a mușchilor burții.

https://www.instagram.com/p/BLljdTNB-27/?taken-by=valeriu_gutu

Tânărul a recunoscut, în timpul călătoriei sale la Moscova, că în prezent muncește la programul de sculptare musculară timp de 12 săptămâni.

https://www.instagram.com/p/BLWEOYWBudU/?taken-by=valeriu_gutu

Valeriu și-a lansat și o platformă web – VGFIT.com, pe care propune spre vânzare câteva aplicații de slăbit: Fitness & BodybuildingFemale FitnessGo PedometerSmart Cycle Alarm PROYoga VGFIT și Six Pack.

În acest fel, coach-ul basarabean se alătură oficial comunității internaționale de fitness bloggeri care îi ajută pe oameni să slăbească oricând și oriunde s-ar afla. Programul său a fost elaborat în colaborare cu experți în sănătate și fitness.

cats

Aplicațiile lui Valeriu, elaborate pentru iPhone, Apple Watch și Android, au fost create pentru a-i ajuta pe oameni să devină mai tonifiați, mai puternici și mai sănătoși.

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: