În fiecare dimineață, ne spălăm pe față, folosim deodorantul și ne îmbrăcăm. Ne place să mirosim frumos. Dar deodorantul ne poate afecta sănătatea. De la perturbarea microbiomului natural al pielii până la intensificarea mirosului ,corporal, există o mulțime de motive pentru a renunța în sfârșit la deodorante. Multe celebrități au renunțat să mai folosească deodorante și antiperspirante cu ani în urmă, iar acestea au împărtășit motivele din spatele acestui lucru, conform BrightSide.

  1. Cameron Diaz

Sursa foto: Vanity Fair

Multe deodorante conțin ingrediente dăunătoare care ne pot afecta sănătatea, iar Cameron Diaz nu este dispusă să își asume acest risc. ,,Nu cred în antiperspirant. Este foarte rău pentru corpul tău. Nu l-am mai folosit de aproape 20 de ani. Miroși urât, pentru că folosești antiperspirant. Păstrează toată putoarea înăuntru”, a spus ea.

  1. Julia Roberts

Sursa foto: Encyclopedia Britannica

Actrița din Pretty Woman pur și simplu nu folosește deodorant zilnic. ,,De fapt, nu folosesc deodorant. Nu-mi place să împărtășesc asta cu multă lume. Pur și simplu, nu a fost niciodată un lucru care mă caracterizează”, a spus ea.

  1. Bradley Cooper

Sursa foto: Encyclopedia Britannica

Actorul crede că a face duș este mai mult decât suficient pentru a nu mirosi urât. ,,Nu prea mai folosesc deodorant. Fac foarte multe dușuri, așa că poate asta ajută. Dimineața și apoi seara. Și după ce fac sport, fac un duș. Așa că poate trei pe zi”, a împărtășit el.

  1. Diane Kruger

Sursa foto: IMDB

Vedeta din filmul Troia este alergică la deodorant, așa că folosește în schimb parfum. ,,Folosesc parfum în fiecare zi. Dimineața, flaconul este chiar acolo, lângă periuța mea de dinți. Sunt alergică la deodorant, așa că pulverizez parfum chiar și pe subraț. Dar, da, probabil că miros urât după un antrenament… Îmi place să-mi împărtășesc imperfecțiunile și vulnerabilitățile. Această căutare imposibilă a tinereții și a perfecțiunii nu este pentru mine”, a spus ea.

  1. Kourtney Kardashian

Sursa foto: Vogue

Experții medicali avertizează că folosirea deodorantelor și antiperspirantelor pe bază de aluminiu nu este recomandată femeilor care alăptează, iar Kourtney Kardashian a decis să renunțe la ele pentru a-și păstra copiii sănătoși. Aceasta consideră că deodorantul este rău pentru alăptare.