Julia Roberts a cucerit lumea cu talentul ei actoricesc, dar și cu zâmbetul impecabil. Actrița are 46 de ani și este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, însă puţini ştiu că atât ea, cât şi fratele ei, Eric, au avut o copilărie chinuită. Aceștia au fost  abuzaţi psihic şi fizic de tatăl lor vitreg, cu grave probleme de alcoolism, Michael Motes. Acesta ulterior a devenit homosexual.

Julia Roberts a început să joace de la o vârstă fragedă, astfel are admirația fanilor, dar și a colegilor de foarte mult timp. Totuși se pare că vedeta are o carieră plină de succes, dar o viață personală cu traume. Viaţa ei nu a fost una uşoară, în spatele camerelor se ascund multe drame. 

Sursa okmagazine.ro a dezvăluit că părinţii Juliei au divorţat când actriţa era doar un copil, iar ea a fost lăsată în grija mamei şi a tatălui vitreg pe când avea doar 5 ani. Fratele ei, Eric Roberts, un actor distins, şi-a descris tatăl vitreg drept un „ciudat”, care îşi abuza şi teroriza copiii aflaţi în grija lui.

După cum a povestit Eric, bărbatul a fost un alcoolic, le-a transformat copilăria într-un iad, fiind foarte violent cu cei doi. Obişnuia să spargă totul atunci când se înfuria, iar odată a zdrobit walkman-ul Juliei de perete. Julia era atât de intimidată de comportamentul îngrozitor al tatălui ei vitreg, încât se ascundea la prietenii ei pentru a scăpa de atacurile de acasă.

Foto: dailymail.co

Actrița vorbeşte cu greu despre vremurile de atunci, spune doar că se temea şi disprețuia bărbatul care a agresat-o şi a abuzat-o. Această dezvăluire a fost făcută  în biografia ei din 2004. Julia a explicat că, din respect pentru mama şi sora vitregă, Lisa, s-a abţinut să vorbească despre părintele abuziv. Până într-un final Motes, tatăl vitreg, a abandonat familia Roberts şi duce o altă viață. Bărbatul acum are o altă orientare sexuală, locuieşte cu partenerul său, Timothy Raasch.

În ciuda trecutului dur, totuși fraţii Roberts au găsit un sens în viaţă şi continuă să îi inspire pe alţii prin talentul lor.