Astăzi, Julia Roberts își sărbătorește ziua de naștere – actrița a împlinit 54 de ani. E cam greu să credem în această vârstă, pentru că Roberts arată foarte bine și ne fascinează mereu cu zâmbetul ei atunci când apare pe covorul roșu și nu doar.

Ea demonstrează că e frumos să îmbătrânești fără ca nimeni să observe. Actrița care este adesea asociată cu rolul său din „Frumușica“, a ajuns la inimile publicului datorită zâmbetul ei larg, talentul actoricesc, dar și datorită aparițiilor stilistice. 

La sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000, actrița era în căutarea propriului stil. Totuși, niciodată nu i-a fost frică să încalce regulile: purta o vestă peste corpul gol, o rochie voluminoasă cu șosete înalte, rochii de seară cu flori, jachetă bărbătească, mocasini cu șosete albe, blugi largi, combinații – cu cardigane și costume bărbătești. Totul a fost mereu bine combinat. 

De aceea, cu ocazia acestei zile, noi am adunat câteva fotografii retro cu Roberts, care cu siguranță pot fi o inspirație pentru zilele de astăzi:

Crezi că Julia Roberts are stil?

Sursa: bazaar.ru