Vrei să-ți faci o schimbare de look, dar ești încă îndecisă? Fie că nu știi ce tunsoare ți se potrivește, ori poate nu ai curaj să o faci, totuși dacă îți pui această întrebare atunci chiar e cazul să te tunzi. Vara e momentul perfect pentru tunsori lejere și expresive, care te fac să te simți liberă și îți dau încredere. Iată câteva idei oferite de andreearaicu.ro.

Vremea caniculară impune tunsori lejere, lungimi care te ajută să te răcoreșți și layere dinamice, care îți dau acel aer sexy și edgy. Indiferent dacă vrei să-ți scurtezi părul semnificativ sau doar câțiva centimetri, stilul tunsorii va face diferența. Regăsește mai jos cele mai sexy tunsori de vară!

Bob dinamic

Ne referim, în principiu, la bobul drept, însă tăiat ușor inegal la vârfuri, astfel încât să creeze impresia de dinamism și lejeritate. Această tehnică îți da ceva mai multe opțiuni la coafare, căci părul tău va arăta modern chiar și atunci când îl întorci către exterior. Cămilă Coelho este influencera care poartă impecabil această tunsoare de ani buni deja.

Bobul drept

Bobul tăiat perfect drept este încă în trend pentru această vară și trebuie să recunoști că arată foarte modern. Este o tunsoare sexy, elegantă, și poate fi asociată cu orice stil vestimentar – fie că ești îndrăzneață sau alegi ținute feminine. Ți se potrivește mai ales dacă ai păr drept natural, pentru că îți va fi mai ușor să obții această coafură extra disciplinată.

Layere care încadrează chipul

View this post on Instagram

💫

A post shared by Lil Anne 💋🍒 (@annewinters) on

Dacă nu vrei să renunți la părul lung, îndepărtează numai porțiunea deteriorată, apoi cere-i hairstylistului tău o varietate de layere (scări lungi la spate, mai scurte în față) care să-ți încadreze frumos chipul. Actrița Anne Winters a optat pentru această tunsoare de vară care îi pune în valoare contururile fetei și arată foarte sexy.

Tunsoarea medie dreaptă

În cazul în care vrei să-ți regenerezi părul și te-ai hotărât să tai o bună bucată din el, trebuie să știi că tunsoarea medie dreaptă rămâne încă preferata modelelor din întreagă lume. Este classy, elegantă și îți permite o varietate de coafuri. Este recomandat ca vârfurile să fie tăiate drept, însă în față poți să-i ceri hairstylistului câteva layere mai scurte sau un breton lejer lung, care să adauge dinamism.

Bobul scurt

Poate fi o schimbare înfricoșătoare dacă nu ești obișnuită cu părul scurt, însă supermodelele iubesc și această tunsoare – în special Kaia Gerber, care a renunțat de câțiva ani buni la părul lung și pare că nu are de gând să se mai întoarcă la el. Bobul scurt este în primul rând confortabil și lejer, apoi este statement și classy. Nu uita – atitudinea face totul!

Distribuie articolul: