Ne este cunoscută situația când nu avem ce îmbrăca, dar în același timp – nici loc liber în dulap nu este. Însă tentația de a cumpăra un articol vestimentar nou, nu ne mai lasă. Să vedem cum putem rezolva această problemă. 

Foto: unsplash

Dress Crossing

Este o metodă de a obține haine și accesorii noi, dar și de a oferi a doua viață articolelor ce nu ne mai sunt interesante. Oamenii fac schimb de articole vestimentare noi, sau purtate de doar câteva ori. Astfel, vă puteți alege cu haine sau accesorii noi, fără a avea cheltuieli suplimentare.

Procurați doar ceea ce veți purta la momentul actual

Nu procurați haine care le veți purta în viitorul îndepărtat (când veți găsi un job potrivit, când veți slăbi sau când va fi un eveniment grandios). Dulapul va fi plin cu articole vestimentare, dar nu veți avea ce îmbrăca la moment.

Accent pe culori

La articolele de bază, merită să adăugați câteva lucruri „aprinse” pentru ieșiri mai deosebite. Un sacou de culoare galbenă, pantofi turcoaz, o geantă roz … Este suficient să adăugați un astfel de accent în garderoba de bază, iar ținutele vor căpăta note fresh foarte rapid, iar oamenii din jur cu siguranță vă vor admira. 2-3 perechi de pantofi strălucitori și o geantă în vogă vor face ca lucrurile vechi să prindă o nouă viață, ba chiar și blugii obișnuiți cu ei vor alcătui o ținută flirty pentru o întâlnire, de exemplu.

Foto: marieclaire.ru

O nouă viață hainelor vechi

Fiecare dintre noi are blugi drăguți și tricouri preferate care se aranjează perfect … de foarte mult timp. Mai simplu spus, nu mai puteți ieși undeva în ele. Dar nu vă grăbiți să le aruncați.

Tricourile și cămășile albe pot fi ușor renovate. Puteți broda gulerul unei cămașe cu mărgele, să coaseți o aplicație pe piept sau mânecă. Iar cei care au abilități în pictură, pot face desene cu vopsea acrilică sau markere direct pe țesătură, astfel personalizând tricoul și oferindu-i un look proaspăt.

Există tone de opțiuni cum să actualizați și blugii vechi. Mărgele, paiete, panglici și dantelă – toate acestea pot conferi blugilor actualitate. Ați putea scurta pantalonii și să obțineți o pereche de șorți. Trebuie doar să puneți imaginația în funcțiune! Doar nu uitați să invitați și cea mai bună prietenă, chiar dacă experimentele nu vor aduce rezultatul dorit, o bună dispoziție este garantată!

Garderoba de bază

Primul și probabil cel mai important sfat pentru cei care doresc să fie mereu eleganți , este să aveți o garderobă de bază. Nu urmăriți cele mai noi tendințe în lumea modei. Acestea, de obicei, sunt scumpe și își pierd relevanța foarte repede. Lucrurile de bază sunt bune, deoarece se combină ideal între ele, iar prin adăugarea unor accesorii, se creează un look mai deosebit. Mai mult, astfel de haine nu ies din modă mult timp și vă pot servi ani întregi.

Sursă: marieclaire.ru