O zi perfectă la plajă presupune să intri în apă fără să arunci mereu priviri îngrijorate spre lucrurile de valoare lăsate pe mal: bani, telefon mobil sau cheile de la maşină. Cu puţină imaginaţie şi un dram de îndemânare putem face ca hoţii porniţi la vânătoare să nu observe un obiect tentant, chiar dacă se află sub nasul lor.

Este suficient să „deghizăm“ lucrurile de valoare într-un obiect lipsit de interes în ochii hoţilor, cum ar fi o sticlă de cremă de soare, un scutec pentru copii sau pachetul cu șervețele, scrie Adevărul.ro.

1.Într-un scutec curat al copilului, împăturit exact așa ca și cum ar fi plin cu ceea ce, de obicei, este.

ascunde lucrurile la plaja

Nimeni nu va pune mâna pe un asemenea obiect de igienă, mai cu seamă străin și arătând ca plin. Ai grijă, însă, să faci această procedură de acasă, iar atunci când ai nevoie de ceva de acolo, să nu fii surprins de alții, deschizând scutecul.

2. Cutia veche cu cremă de plajă, transformată în depozitar

lucruri la plajaLuați sticlă goală de cremă de plajă şi a tăiați-o pe interior. Spălați-o bine și uscați-o. Desfaceți capacul şi a introduceți banii, telefonul mobil şi cheia de la maşină. Cine ar fura o sticlă cu cremă de plajă?

3. Pachetul de șervețele umede sau chiar cutia

La fel putem proceda cu pachetul mare de șervețele umede, după ce s-a golit. Cutia specială pentru șervețele poate servi în același scop. Aveți însă grijă să nu fie transparentă.

4. Centura poate fi un depozitar secret excelent

Trebuie să pe asiguri că este prevăzută cu un mic buzunar cu fermoar, de aceeași culoare ca și centura. Banii, împăturiți în 4, vor încăpea perfect și nu vor da bănuieli nimănui.

in centură

5. Cutia minune – depozitar la plajă

S-a inventat recent și un gadget minune care să îți țină lucrurile departe de ochii hoților de la plajă. Dotată cu o spirală pe exterior, cutia se va încorpora în nisip și va fi acoperită ulterior cu pătura de plajă. Acolo putem lăsa atțt telefonul, cât și banii sau obiectele de preț.

 

Distribuie articolul: