Poate ești îndrăgostită de un bărbat și probabil că îți dorești să îl faci să se îndrăgostească și el de tine, dar nu știi cum. Ei bine, nu de puține ori auzim o mulțime de tehnici prin care poți ajunge să cucerești un bărbat, de la cursuri, seminarii, care îți garantează că îi poți lua mințile. Noi nu credem neapărat în eficacitatea lor, da, există și terapeuți și diferiți coach care îți pot da sfaturi utile, dar nu te lua după orice rețetă minune care îți spune că îi vei lua mințile de tot. Suntem oameni, suntem diferiți și avem nevoi și dorințe diferite. Noi totuși, îți propunem câteva trucuri prin care poți face orice bărbat să te dorească.

Ține minte că indiferent de cine este acel bărbat nu trebuie să schimbi ceea ce ești pentru a fi pe placul lui. Oricât de clișeic sună, da, cine te va iubi, te va iubi pentru cine ești tu pur și simplu, în cea mai sinceră și pură variantă a ta. Un bărbat se poate îndrăgosti iremediabil de tine pentru privire ta, pentru zâmbetul tău, pentru inteligența și umorul tău.

Poți fi cea mai frumoasă, cea mai inteligentă, cea mai amuzantă, cea mai gospodină, cu o carieră de succes, blandă, bună s.m.d.p., poți fi tot ce promovează standardele privind „femeia perfectă” și asta pentru că se va întâmpla să fii respinsă. Și nu pentru că nu ești tu suficient de bună, ci pentru că acel om nu este potrivit pentru tine.

Fii tu însăți

După cum spuneam unicitatea este the new black. Oricât ai încerca să copiezi pe cineva sau să fii pe placul unui bărbat, nimic nu este mai atractiv decât o femeie încrezătoare în ea însăși. Nu trebuie să fii cumva ca să atragi pe cineva. Cunoaște-te pe tine și crezi în tine, este cel mai important lucru. Plus că, bunătatea unui om atrage foarte mult, așa că arată mai mult partea asta din tine. Să fii bun, nu înseamnă să fii prost. Bunătatea nu înseamnă că te poți lăsa fraierit. Fii bună și generoasă pentru că asta vrea sufletul tău, dacă te va dori cu adevărat, va aprecia aceste calități și nu va profita de ele.

O atitudine potrivită

Învață să fii directă și onestă, spune-i ce te deranjează sau ce îți dorești într-o manieră blândă. Este cel mai bine să spui exact ce vrei sau ce nu îți convine, decât să ții în tine și apoi să răbufnești la un moment dat. Dacă vrei o relație fă-i clar asta de la început, dacă vrei doar sex, spune-i-o! Dacă spui ce îți dorești nu te face disperată ci doar setează limitele și traseul interacțiunii. Și în final, fii liberă să nu fii de acord cu el! E perfect normal să nu fiți de acord unul cu altul, iar o femeie care își susține în mod diplomat punctul de vedere este foarte sexy.

Simțul umorului

Arată-i că ții la glume! E foarte important să știi să îl faci să se simtă bine în preajma ta! Umorul apropie oamenii și îți oferă un farmec aparte, mai ales atunci când ești capabilă de autoironie. Asta nu face decât să exprime încredere de sine și faptul că poți să nu te iei în serios.

Oferă spațiu

Da, te atrage și îl atragi, poate că deja simți că el este ceea ce îți dorești, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii disperată. Comportă-te natural și lasă lucrurile să vină de la sine, nu-l agasa. Dă-i voie să te caute și el, nu doar tu. Dacă chiar este atras de tine, îți va arăta asta, așa că lasă-l să își facă și el partea.

Contactul vizual

Ochii sunt oglinda sufletului, dar și o armă fatală de seducție. Dintr-o privire poți cuceri un bărbat, iar o privire superbă asezonată cu un zâmbet minunat poate fi pasul care va sparge gheața dintre voi. Uită-te în ochii lui, asta vă va apropia foarte mult.

Ai grijă de tine

Nu trebuie să scazi în greutate neapărat sau să faci niște modificări enorme doar pentru a fi atractivă pentru un bărbat. Este important să fii îngrijită, să porți haine care ți se potrivesc și în care își sta bine și să îți scoți în evidență cele mai frumoase trăsături. Fii fidelă stilului tău și crezi în lucrurile pe care vrei să le exprimi prin stil însă, doar fii atentă la cum te îngrijești.

Distribuie articolul: