Sezonul evenimentelor în aer liber este oficial deschis. Astfel, atât miresele cât și invitatele sunt în căutarea unui machiaj rezistent la căldură și care să-și păstreze aspectul proaspăt pe toată durata petrecerii. Iată câteva idei bune, de la cei mai buni!

Make-up artiștii celebri precum Min Min Ma și Andrew Sotomayor au oferit câteva exemple de machiaj rezistent. Inspirația acestora sunt persoanele publice care arată minunat în umiditate vaporoasă, vreme caldă și iluminare naturală în aer liber.

 Ideea Lavandei, folosită de Lily Collins

„Violetul este culoarea unde e nevoie să o aplici, exact acolo unde ea trebuie să fie”, spune Sotomayor. Pentru că altfel, această nuanță umbroasă poate ajunge să pară o vânătaie. O altă cheie a perfecțiunii acestei culori, violet este alegerea unui efect strălucitor. „Luminează ochii, astfel încât să arăți mult mai bine și oferă un efect 3D.” 

                                                                                                                             

Adăugați „surprize” pentru ochi precum Emma Stone

Ochii pot fi strălucitori și fără haosul de sclipici, cu ajutorul micilor pietre în colțuri. Tot de ce aveți nevoie sunt niște pietre de stras și niște adeziv transparent pentru non-latex.

Optează pentru o strălucire de aur roz ca Hailey Bieber

„Aurul roz arată minunat pe multe tonuri de piele și pe fiecare parte a feței”, spune Sotomayor. Trucul acestuia este că face un aspect metalic cald și natural. „Îmi place să fac aspectul un pic mai bogat folosind o varietate de texturi”. Se optează pentru un ruj mat de aur roz pentru buze, un strălucitor pe pomeți și un fard de ochi mat.  

Piele strălucitoare, ca Tiffany Haddish

A arăta strălucitor este bine. A arăta gras nu este. Și este dificil să atingem acest echilibru, în special în zilele calde. Secretul lui Ma pentru acest aspect „luminat din interior” este acela de a folosi un produs pe bază de cremă, care este irizat, nu strălucitor. „Concentrați aplicația pe obraji, tâmple și podul nasului și nu uitați de pielea corpului” spune ea. 
                                                                                                                 

Înroșirea obrajilor ca Olivia Munn

Transformarea obrajilor înroșiți e  o scurtătură pentru a arăta romantic. „Vă sugerez să aplicați mai întâi o strălucire cremă a obrazului, apoi să puneți fard de pudră deasupra. Crema poate fi pusă direct acolo unde doriți să meargă și să fie îndepărtată ușor cu degetele sau cu o perie”. Sugerează Sotomayor.
                                                                                                                                         

Foto: google.com

Sursa: people.com

Distribuie articolul: