În momentele mai dificile ai nevoie de cineva care, pur și simplu să știe a asculta… Din fericire sunt 4 zodii care pot fi mereu acolo pentru tine și-ți pot oferi susținerea necesară, te pot face să fii mai optimist și mai împăcat cu tine. 

RAC

Pentru o porție generoasă de dragoste, consolare și atenție, Racul este cel pe care trebuie -l cauți. Acest maestru al recompenselor părintești simte de departe când ești trist, debusolat, vulnerabil, de parcă te-ar cunoaște de-o viață, chiar dacă sunteți prieteni doar de puțin timp. Exact atunci când te afli în bătaia cea mare a vântului, te sprijină și iți oferă un umăr pe care plângi. Nimic nu-i o satisfacție mai mare decât te învăluie cu grija lui, te facă te simți protejat și iubit.

BALANȚĂ 

Când ai nevoie de cineva care ți deschidă ochii și te îndrume, Balanțele sunt mai bune decât orice alt semn zodiacal în a-ți oferi un punct de vedere obiectiv, după ce au analizat povestea din toate unghiurile și perspectivele. Sunt mediatori de nota 10, cu un simț imbatabil al corectitudinii și echilibrului, astfel reușesc te împace și cu tine, și cu ceilalți. De fiecare data Balanța deslușește o variantă de compromis și reușește ți pună un zâmbet pe chip. Improvizează excelent și nu rămâne niciodată în pană de idei, atunci când treci prin momente dificile.

PEȘTI 

Probabil este cel mai bun psiholog și consilier al zodiacului. Fiind o zodie atât de empatica și cu o capacitate de înțelegere profundă a trăirilor celor pe care-i are aproape, Peștelui nu îi este greu perceapă exact ce se petrece în sufletul tău și de ce anume ai nevoie te vindeci. Nu trebuie -i explici în multe cuvinte prin ce treci, te citește imediat și iți simt bucuria și tristețea la fel de intens, de parcă ar fi sub pielea ta. Tocmai de aceea, mulți Pești devin psihologi, consilieri, preoți și sunt minunați în a-și îndeplini misiunea.

GEMENI 

Gemenii se pricep mai bine vorbească decât asculte, dar când ai nevoie de ei, sunt mereu acolo, nu-și găsesc scuze. Reușesc interacționeze excelent și găsească ieșiri din situații care par fară scăpare. Te vor face înțelegi unde ai greșit și cum poți repara ce ai stricat. Vor veni întotdeauna cu soluții neconvenționale, care te vor face vezi viața dintr-o alta perspectivă, mai optimistă și mai luminoasă. Deși sunt foarte raționali atunci când dau sfaturi, Gemenii reușesc ți ofere prin atitudinea lor un confort emoțional nesperat.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: