Multe femei își doresc gene mai lungi și dese decât cele cu care le-a înzestrat mama natură, pentru că le fac să se simtă mai sexy și mai frumoase. Extensiile de gene fir cu fir care au devenit foarte populare în ultimii ani ajută enorm la obținerea acelor gene dese, lungi și curbate la care înainte puteam doar visa.

Extensiile de gene trebuie îngrijite corect pentru a se păstra cât mai mult intacte, dar odată și odată vine timpul când acestea trebuie îndepărtate. Ce să faci atunci când perioada de izolare nu-ți permite să ajungi la un salon specializat, că doar n-o să umbli cu trei fire puse? Iar dacă nu știi cum să o faci singură, atunci riști să ți le deteriorezi pe cele naturale.

Iată patru pași simpli care te vor ajuta să-ți îndepărtezi acasă extensiile fără riscul de a rămâne cu spații goale între genele naturale.

Pasul 1

Demachiază-te complet dacă ești machiată. Șterge urmele de fard sau mascara folsind o loțiune demachiantă delicată sau apă micelară. Fardurile și în special mascara fac ca genele să devină rigide și dificil de îndepărtat. Pune loțiune demachiantă pe o dischetă din bumbac și șterge cu grijă ochii, fără să apeși cu putere sau să freci insistent.

Pasul 2

După ce ai eliminat urmele de machiaj, este momentul să faci o baie de abur pentru ten. În acest fel adezivul cu care sunt prinse extensiile se va înmuia și firele de extensii vor fi mai ușor de îndepărtat. Pentru a face o baie de abur, pune apă fierbinte într-un bol, acoperă-ți capul cu un prosop și stai cu fața deasupra bolului. Băile de abur sunt benefice și pentru ten, pentru că te ajută să elimini impuritățile și să eliberezi porii blocați.

Pasul 3

Pentru acest pas vei avea nevoie de ulei de măsline. Uleiul are capacitatea de a descompune adezivul special folosit pentru a lipi extensiile de linia genelor.

Aplică puțin ulei de măsline pe o dischetă demachiantă și șterge cu grijă pleoapele, pe linia genelor. Ai grijă să nu-ți intre ulei în ochi. Continuă să ștergi pleoapele până când extensiile încep să se desprindă.

Pasul 4

După ce extensiile au căzut, clătește-ți ochii cu apă călduță pentru a elimina eventualele reziduuri de adeziv și ulei. Aplică apoi un ser hidratant pentru gene sau o cremă specială pentru zona ochilor. Poți să folosești lacrimi artificiale ca să-ți cureții ochii și să elimini impuritățile.

Sperăm că am fost utile și te-am ajutat.

Sursa: Eva.ro

Foto: Pexels.com