În prima lună de vară, barza a fost darnică în materie de bebeluși. Doar în luna iunie, patru jurnaliste de la noi au devenit mămici pentru a doua sau a treia oară. Astfel, numărăm patru pici minunați: o fetiță și trei băieței. Iată cine sunt mămicile care savurează din plin bucuriile maternității.

Anna Smolnițchi

Jurnalista a adus pe lume un băiețel minunat, în data de 4 iunie, chiar de ziua sa de naștere. Luca s-a născut pe cale naturală: „Nu o să uit niciodată această zi de naștere. Mi l-a adus pe Luca”

 

Doina Stratan

Tot pe 4 iunie a născut și prezentatoarea Doina Stratan. Aceasta a devenit mămică pentru a doua oară: „A doua sarcină a venit cu foarte multe surprize nu doar în timpul evoluției sale dar și după. Timur e cuminte, nu prea plânge, deci el e bine, iar asta este cel mai important”. Bloggerița mai are o fetiță, pe nume Alisa.

 

 

Cristina Gheiceanu

Bloggerița a devenit mămică de fetiță pentru a doua oară, pe data de 21 iunie. Micuța se numește Emily, iar sora ei mai mare, Adela.

 

Gloria Gorceag

Interpreta și prezentatoarea Gloria Gorceag a adus pe lume „o dulceață de băiețel” pe nume Oliver: „Mai am un soare în viața mea. Oliver 💙 El e o dulceață de băiețel. A venit exact când l-am rugat. Îi sunt infinit recunoscătoare că ne-a făcut într-o singură clipă mai împliniți și fericiți”

Aceasta mai are un băiețel pe nume Leo.

 

Și luna iulie se anunță a fi darnică, dar suntem răbdătoare și venim cu vești bune la momentul potrivit! 😉