Pentru unii este scutul de apărare, în timp ce pentru ceilalți o modalitate de a obține ce-și doresc. Patru nativi zodiacali se remarcă prin reacțiile agresive cu și fără motiv. 

Iată care sunt cele mai agresive zodii, potrivit playtech.ro.

Berbec

Sunt printre cei mai agresivi nativi ai zodiacului, însă este scutul lor de apărare cu ajutorul căruia trec prin viață. Berbecii cred că pot reuși doar dacă sunt agresivi și o fac ori de câte ori au ocazia la locul de muncă sau atunci când prevăd o oportunitate în viața lor.

Cu toate acestea, berbecii nu sunt agresivi din răutate și pot fi cei mai buni confidenți și prieteni. În anumite situații, agresivitatea lor iese la iveală în mod natural.

Gemeni

Gemenii sunt cel mai adesea independenți, iar orice tentativă de a îngrădi libertățile și deciziile este sancționată cu o atitudine foarte agresivă.

Sunt agresivi atunci când apar situații în care trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni, fie că este vorba despre o poziție la locul de muncă, bunăstarea lor fizică ori alte aspecte care să îi situeze deasupra tuturor.

În plus, gemenii fac parte din zodiile cu un apetit mare de răzbunare. Nu ai vrea să superi un nativ în zodia Gemeni, pentru că agresivitatea lor nu cunoaște limite atunci când se enervează sau se simte trădat.

Leii

Leii sunt cunoscuți ca fiind ambițioși, așa că agresivitatea lor iese la iveală atunci când o fac și oportunitățile. Vor profita de orice șansă și vor apela la toate tertipurile pentru a obține un lucru pe care și-l doresc.

Agresivitatea lor nu se arată în relație cu persoanele iubite, cu doar în carieră sau în situații profesionale, unde simt nevoia de validare și recunoștință.

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane pasiv agresive. Ceea ce înseamnă că încearcă de multe ori să își înfrâneze agresivitatea, însă nu prea reușește și o descoperă voalat prin comentarii acide sau ironice.

Sunt persoane care își arată colții chiar și cu cele mai apropiate persoane. Au un orgoliu imens și cel mai adesea munca lor este centrul universului.

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: