Au nevoie să ştie tot despre tot şi nu acceptă o relaţie bazată şi pe „spaţiu personal”. Partenera lor trebuie să fie sinceră, fidelă şi complet deschisă faţă de aceşti nativi, însă oricum nu le este de ajuns. 

Tind să devină paranoia şi să îşi imagineze tot felul de scenarii fantastice în care partenera lor este categoric incriminată. Nu au pic de încredere, chair dacă li se demonstrează de nenumărate ori, aşa că aveţi mare grijă în compania lor.

Berbec

Nativii Berbec sunt foarte orgolioşi, vulcanici şi curioşi deopotrivă. Nu poţi ascunde nimic de ei pentru că oricum vor afla. Partenera lor trebuie să le spună absolut tot şi să îi anunţe de fiecare mişcare. Plecaţi la magazin? Atunci trebuie să îi anunţaţi. Când vă întoarceţi, cu cine vă întâlniţi pe drum şi cine s-a uitat la voi. Dar voi, v-aţi uitat la cineva? Oricum nu e de ajuns, cel mai probabil vă va suna pe drum să fiţi în permanenţă în contact.

Gemeni

Curioşi din fire, Gemenii nu se pot abţine să nu îşi controleze partenera. Pot spune ele vrute şi nevrute şi ei vor oferi „siguranţa” că au spaţiu personal, dar să nu te mire dacă îţi găseşti partenerul ascuns prin vreun tufiş, după o maşină sau deghizat ca să „nu îl observi” la o petrecere. Vor să îţi cunoască prietenii, familia, amicii, cunoscuţii, până şi vecinii din bloc. Iar dacă îndrăzneşti să nu le spui parola telefonului, fii sigură că vor porni un scandal imens.

Leu

Nativii Leu sunt cicălitori şi foarte geloşi aşa că dacă vrei să porneşti o relaţie alături de o astfel de persoană, trebuie să te înarmezi cu foarte multă răbdare. Fii înţelegătoare şi lasă-i să cunoască totul despre tine pentru a-i face să înţeleagă că sentimentele îţi sunt sincere şi că nu ai nimic de ascuns. În caz contrar, te vei aştepta la nenumărate certuri şi conflicte pe seama geloziei incontrolabile.

SURSA

Foto: thefashionjunkies.com

Distribuie articolul: