Astrologii ne-au dezvăluit deja că anul 2021 va fi mai ușor decât precedentul, iar lucrurile vor începe a se rezolva spre sfârșitul lunii ianuarie. Totuși vrem să remarcăm câteva zodii care datorită careurilor formate de planete, vor îndrăzni mai mult și vor avea succes.

Taur

Pentru Tauri, anul 2021 excelează în găsirea de noi modalități de a vă extinde cunoștințele și a ști unde să vă găsiți motivația, mai ales între ianuarie și iunie. O misiune interesantă de la job vă va oferi șansa de a vă dovedi valoarea. O să vă facă mare plăcere să demonstrați că sunteți capabili să reușiți. Veți avea o șansă enormă în preajma lunii august să vă creșteți veniturile. Pe lângă creșterea nivelului de trai, punerea unei părți din salariul fiecărei luni, deoparte, vă va oferi un sentiment binevenit de securitate. Veți avea câteva idei minunate pentru a câștiga bani în octombrie și pentru a-i cheltui și pe ei. Pe măsură ce anul se termină, faceți cumpărături care oferă plăcere pe termen lung.

Previziuni îmbucurătoare pentru 2021. Astrologul Sergiu Iordachi: „Până în primăvară vom respira mai ușor, mai liber”

Balanța

Fiți gata să urmăriți noi locuri de muncă și oportunități de a câștiga bani pe măsură ce începe anul. Șeful tău va aprecia dorința de a avansa bazată pe deschiderea de a primi un nou set de sarcini. Dacă nu vă simțiți tocmai apreciat la locul de muncă rezistați până în luna iulie când veți vedea câteva îmbunătățiri importante la locul de muncă. Exersează arta pozitivității prin vizualizarea celor mai bune oportunități și șanse pentru tine și pentru intuiția de a petrece timpul cu persoane optimiste. Investiția în aparate moderne/gadgeturi/o mașină nouă,  în toamnă vă va permite să lucrați mai eficient și mai eficient. Sunteți în căutarea unor momente norocoase pe măsură ce anul se termină.

Vărsător

Oamenii îți apreciază abilitățile și, dacă te-ai săturat să încerci să demonstrezi ce poți, profită de această ocazie pentru a-ți lansa propria afacere. Schimbările din carieră care la început te enervează și te supără vor deveni ulterior binecuvântări deghizate. Un proiect de îmbunătățire a locuinței va merge bine în iunie. Acesta va fi un moment minunat pentru a redecora o cameră, aveai în plan de ceva timp asta, nu-i așa?, a extinde bucătăria sau a amenaja grădina. Întotdeauna ai făcut din alte persoane o prioritate, iar Universul are un mod de a recompensa faptele bune. Acesta va fi un an în care veți avea norocul să vă urmați visele.

Sursa: Avantaje.ro

Citește și: Culorile norocoase ale anului 2021. Sergiu Iordachi, despre ce spune horoscopul oriental despre anul Bivolului Alb de Metal

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: