Cu toții avem momente stresante în viață și dacă unii dintre noi reușesc să-și păstreze calmul, atunci acești nativi zodiacali au o mare problemă cu autocontrolul. Iată cine sunt cei care, conduși de emoții, răbufnesc ușor.

Leu

Zodie guvernată de Soare, Leul este expansiv, râde mult, iar viața sa e ca o scenă. Și îi place să pregătească temeinic fiecare act pentru a se asigura că oferă un spectacol pe cinste. Când așteptările sale mărețe nu sunt împlinite sau când părerile îi sunt combătute, Leul răbufnește și face o scenetă memorabilă. Caută mereu să aibă ultimul cuvânt și să trântească ușa cu satisfacție, așa că este dependent de victorie. Lasă-l pe el să aleagă filmul în seară asta, bine?

Rac

Această zodie guvernată de Lună, simbolul astrologic al siguranței, viselor și amintirilor, trăiește emoțiile mai intens decât Leul. Racul rămâne prizonierul unor sentimente puternice – teamă legată de o nouă slujbă sau resentimentul față de o rudă și își adună durerea în timp. Obsedat de siguranță sa, ajunge să creadă că toți vor să profite de el. Iar când paharul se umple, inevitabil răbufnește. Comportamentul său exploziv îi sperie pe cei din jur. Nu toți intuiesc ce simte un Rac, așa că tot ceea ce el trăiește foarte intens poate trece neobservat pentru ceilalți.

Berbec

Primul semn al zodiacului, această zodie este guvernată de Marte, planeta voinței, agresiunii și a instinctului animalic. Berbecul nu se reține și nu se teme. Dacă Racul ar avea nevoie de o abordare directă, Berbecul, dimpotrivă, ar avea de câștigat dacă ar gândi înainte de a se arunca într-o acțiune directă. Este decis să-și atingă rapid obiectivele și nu mai are timp să pună la punct detaliile sau să ia în seamă părerile tuturor. Așa că atunci când e presat sau încolțit, Berbecul izbucnește și are o criză care îi lasă pe toți gură căscată.

Citește și: Horoscop lunar aprilie 2021: Previziuni pentru fiecare zodie în parte, realizate de astrologul Sergiu Iordachi

Sursa: andreearaicu.ro.

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: