Elasticele de păr tip scrunchie au revenit la modă și au parte de o popularitate de necontenit.Iată de ce ar trebui să le porți și tu. 

Scrunchies reprezintă o alegere extrem de cool în materie de hairstyle, fiind disponibile în mărimi și modele cât mai diversificate. Nu doar că oferă un aspect fancy, dar acum materialele sunt unele cu mult mai calitative.

În plus, aceste piese nu deteriorează structura firului de păr și nici nu dau acea senzație de tensiune când îți ții șuvițele strânse pentru o perioadă mai lungă de timp.

Iată 3 dintre motivele pentru care ar trebui să încerci un astfel de accesoriu capilar:

Stilul tău va fi unul unic

Elasticele anilor ’90 se remarcă prin stilul lor original, fiind o manieră de-a face dintr-o coafură obișnuită una cu mult mai interesantă. Fie că alegi un model colorat, cu diferite imprimeuri, sau unul clasic, poți să te bucuri de un look cool și ușor de realizat. Acestea vin în completarea ținutei tale și pot fi chiar pata de culoare sau semnătura ta atât într-o zi oarecare, cât și pentru o ocazie deosebită. 

Părul tău nu va fi afectat

Este important să ai grijă de părul tău, iar accesoriile pe care le alegi, în special cele pe care le folosești des, trebuie să fie potrivite. Elasticele scrunchie sunt fabricate din materiale care protejează structura firului de păr, precum mătasea, satinul sau bumbacul. Sunt gentile la atingerea cu părul, nu rup firele fragile și nu lasă podoaba capilară să se electrizeze sau să aibă un aspect haotic. 

Poți purta părul strâns oricât de mult îți dorești

Nu mai este nevoie să îți faci probleme cu privire la durerile de cap provocate de părul prins în coadă. Scrunchies sunt elasticele de păr care nu trebuie să fie strânse până la refuz pentru a garanta o coafură rezistentă. Acestea își îndeplinesc scopul, fiind lejere în momentul prinderii, ba chiar sunt recomandate și pentru copii. 

SURSA

Foto: Instagram.com

Vezi și: Moldoveanca Doina Ciobanu, admirată de newyorkezi în Times Square (Video)

Distribuie articolul: