Contul de Instagram al Nataliei Colesnic trădează faptul că aceasta este adepta modului sănătos de viață, iar imaginie cu bucate apetisante nu lipsesc. Și dacă celelalte mese, reprezentanta Kangoo Jumps Moldova le poate lua în oraș, atunci dejunul îl pregătește de una singură. Vezi mai jos 3 idei pentru un mic dejun delicios și foarte simplu de pregătit.

1.Iaurt cu fructe

Aceasta este, probabil, cea mai simplă rețetă a unui mic dejun. Vei avea nevoie doar de un iaurt natural, fructele preferate, dar și câteva cereale, iar masa ta de dimineață este gata!

Публикация от Nata Colesnic (@nataliacolesnic)

2.Terci de ovăz 

De cele mai dese ori, terciul de ovăz nu este un desert prea adorat. Atunci, însă când acesta este pregătit corect, devine un mic dejul perfect. Conform rețetei Nataliei Colesnic, vei avea nevoie de: terci de ovăz pregătit după rețeta tradițională, semințe de in, semințe de susan, semințe de goji, semințe de chia, vafe proteice și zmeură. Semințele trebuiesc măcinate, apoi amestecate cu restul produselor, iar rezultatul arată de nota zece.

3.Tartă de vișini

Pentru a prepara tarta cu vișină aveți nevoie de următoarele ingrediente: 250 g faină, 3 ouă, 250 g zahăr, 130 ml ulei, 130ml lapte, praf de copt – o linguriță, zahăr vanilat. Mod de preparare: se bate zahărul și ouăle, se adaugă restul ingredientelor și vișina. Se dă la cuptor pentru 30 de minute, la temperatura de 180 grade.

13741053_313169362352820_1502447214_n

Poftă nebună să aveți!

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: