Din păcate o zodie va fi nevoită să cheltuiască banii puși deoparte pentru zilele negre, despre care nici nu se gândea că sunt așa aproape. Profesorul Radu Ștefănescu vine cu toate detaliile despre ce v-au rezervat astrele pentru acest weekend.

Berbec

În weekend conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti, sau, informaţii. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Sâmbătă este o zi bună, în care eşti plin de energie. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect, termină lucrurile începute. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor. Cu toate că sunt aşa de pasionante ca nişte telenovele în care tu joci rolul principal!

Taur

Dimineaţa de sâmbătă este densă şi obositoare, chiar dacă este o zi liberă. Duminică, mai pe seară, poţi avea o surpriză, plăcută sau nu, după starea ta de spirit, adică după cum ţi se pare! Sâmbătă, iarăşi ai de gând să cucereşti pe cineva şi îţi faci iluzii că eşti cel mai deştept şi mai frumos! Dar dacă chiar este aşa? O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum?

Gemeni

Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important în acest weekend, vizite, excursii – stai şi odihneşte-te! Vremea de toamnă este capricioasă şi nu poţi să faci un program pe care să-l respecţi! Sâmbătă este o perioadă bună pentru implicare în problemele altora, adică ceva bârfe la obiect şi intrigi suculente. O veste bună, pe seară. Configuraţia stelelor arată o perioada bună, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul.

Rac

Luna, patroana ta, te avantajează în domeniul sentimental şi îţi ascute intuiţia, dar nu este de nicio utilitate în relaţiile financiare. Evită casele de pariuri. Duminică seara, o cină, în doi! Cumpărăturile, în general şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă îndelungată, în special, sunt, sâmbătă, favorizate de stele. Trebuie să te gândeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de aproape.

Leu

Un weekend favorabil. Poţi să faci orice, sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Eşti lider în această perioadă şi îţi place aşa de mult să faci pe şeful! Sâmbătă plăcută, acasă! Duminică, nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă! Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului.

Fecioară

Da, este perioada în care eşti pe caii cei mari. Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, stelele îşi fac partea lor, te favorizează. Sâmbătă trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung şi să nu pleci în nicio călătorie, sau excursie lungă. Duminică, trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reușitei în viaţă: să te comporţi ca și cand totul ar fi perfect!

Balanță

Ai oarecare nesiguranţă, în acest weekend, neaşteptată şi nerecomandabilă. Faţă de cei din jurul tău. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aspre! Se pare ca o parte dintre Balanţe au de rezolvat unele probleme sentimentale sau spirituale de care nu prea vorbesc, pentru că ţin mult la ele. Sâmbătă seara ai noroc! Duminică ai ceva de facut şi nu ai nici chef nici ceea ce iţi trebuie. Nici nu este urgent, aşa că poţi amâna.

Scorpion

Un weekend plăcut, cum nu ai mai avut de mult, dar trebuie să vrei şi tu să fie aşa. Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei dragi, concentrează-te cu entuziasm pe ceea ce aveţi de făcut. Sâmbătă ai tendinţă să te laşi cuprins de comoditate şi să renunţi la un proiect. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Duminică este o zi plină de hotărâri ințelepte: să te laşi de fumat, să slăbeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile! Foarte bine!

Săgetător

În weekend stai împreună cu cei dragi, eventual cu pisica, sau căţelul, dacă nu ai umani prin preajmă. Prezenţa unei fiinţe, lângă tine, te apără de răul singurătăţii. Nu pleca la drum! Sâmbătă, singurătatea îţi face bine. Nu te implica in conflicte – weekend-ul acesta nu ești un bun mediator. Duminică este o zi binevoitoare. Stelele te sfatuiesc să leneveşti un pic mai mult, pentru că te aşteaptă o săptămână obositore, dar poate, cu realizări.

Capricorn

În acest weekend trebuie să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc. Mai ales dacă eşti pleci la o aprovizionare târzie pentru iarnă, la țară, trebuie să fii precaut! Sâmbătă seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Duminică îți cad cumpărături, dar nu din orice fel ci cauți ceva deosebit pentru sezonul rece, care o să mai dureze, din nefericire.

Vărsător

Sâmbătă nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, duminică e o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Vărsători pot duce la liman situaţiile critice, statistic vorbind! Sâmbătă nu lua nicio decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! Nu te repezi sa tragi concluzii care te dezavantajeaza. Duminică primești o veste buna, o informație valabilă, dar înca totul este la început.

Pești

Sâmbătă ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea celor din jur este ca un balsam pentru sufletul tău. Sâmbătă implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea zodiacală. Vei fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Duminică, zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de… peşte rece, anturajul te găsește…adorabil!

Sursa: Capital.ro

Vezi și: Schimbări radicale în perioada 23 octombrie – 22 noiembrie. Astrologul Sergiu Iordachi: „Unele secrete pot fi dezvăluite”

Distribuie articolul: