Sexualitatea este un aspect central al ființei umane. Este o modalitate de expresie normală și pozitivă, de care are nevoie omul. Acest act implică nu numai sex, ci și alte aspecte, precum: plăcerea sexuală și intimitatea, anatomia și procrearea, tabuurile și valorile privind orientarea sexuală.

Însă sexul și orgasmul este un lucru fiziologic care aduce multe beneficii pentru organismul nostru, iar fiecare cuplu are nevoie de senzații noi și „încercări” deosebite.

Pentru a diversifica viața sexuală în cuplu și a simți ceva „mai deosebit” am realizat cu ajutorul unui specialist o listă de jucării  sexuale pe care să le încercați și voi.

Vibrator – ajută la stimularea zonelor erogene interne, cât și a celor externe.

Bile vaginale – se folosesc ca un pre-stimulator înainte de sex, ca femeia să se excitate mai ușor. Aceste bile, în timp ce te miști, vibrează datorită greutății lor din interior și creează senzația unui penis.

Lubrifiant – el acompaniază organismul în procesul său natural de lubrifiere, ajutându-te să te bucuri mai intens de momentele intime. Lubrifiantul poate fi asociat cu condimentul din mâncare, pentru că salată fără sare n-are nici un gust. Acest gel ajută partenerii care suferă de lipsa lichidului intim abundent, să umezească zonele intime pentru ca actul sexual să ofere mai multă plăcere.

Vibrator pentru cupluri – Vibratoarele pentru cuplu sunt create în mod specific pentru a adăuga și mai multă distracție erotică în viața voastră sexuală. Această jucărie sexuală va garanta orgasmul ambilor parteneri. Acest dispozitiv este folosit de către partenerii care au o doză mare de încredere unul în celălalt, pentru că vibratoarele pentru cuplu se folosesc pentru zona vaginală, cât și pentru cea anală, a ambilor parteneri.

Inel vibrator pentru penis – oferă plăcere atât pentru femei cât și pentru bărbați pentru că se atinge repetat de clitoris și transmite „impulsuri” penisului. Starea de penis strâns stimulează zona intimă a bărbatului, oferindu-i senzația de orgasm în continuă venire.

Dop anal – el ajută la stimularea zonei anusului, pregătește zona pentru sex anal, conferă o doză de relaxare pentru mușchii anusului, astfel transformă penetrarea într-un proces plăcut.

Foto: Google.com