Fiecare dintre noi are acel instinct care ne spune dacă o relație este făcută să dureze sau nu. Chiar dacă uneori ne place să credem că lucrurile vor funcționa la un moment dat, adevărul este că simțim încă de la început care este deznodământul.

Potrivit elle.ro, unele cupluri sunt făcute pentru a se iubi toată viața, altele nu, și se vor înțelege mai bine doar ca prieteni. Iar aceste aspecte au o mare legătură cu zodiacul și cu modul în care astrele sunt aliniate.

Dacă ești curioasă care sunt perechile de zodii care au cele mai mari șanse de a avea o relație frumoasă și de durată, citește lista de mai jos:

Scorpion + Balanță

O relație între aceste zodii va fi una dintre cele mai romantice pe care le-ai întâlnit. Nativii acestor zodii sunt meniți a fi împreună pentru că energiile lor formează o pereche perfectă. Sunt zodii care adoră aventura și care se vor provoca în mod constant, dar în cel mai pozitiv mod.

Capricorn + Pești

Nativii acestor două zodii vor găsi mereu o modalitate de a fi împreună, indiferent de obstacolele care le apar în cale. Pur și simplu nu pot sta departe unul de altul, chiar dacă este o relație ce poate fi afectată de unele conflicte minore. Trebuie să luptați pentru această relație, însă vă garantăm că efortul vă va fi răsplătit pe deplin.

Berbec + Vărsător

Nativii acestor două zodii se vor îndrăgosti profund unul de celălalt, chiar de la prima întâlnire. Este ușor de remarcat cât de asemănătoare sunt personalitățile lor, au aceleași valori și interese și aceasta este cheia unei relații de succes. Nu veți reuși niciodată să epuizați subiectele despre care să vorbiți, iar relația își va urma cursul firesc fără a întâlni obstacole majore în drumul ei.

Gemeni + Vărsător

Aceste două zodii știu exact ceea ce își doresc și nu se tem să facă orice le stă în putință pentru a le obține. Sunt dispuse să facă multe compromisuri de dragul reușitei acestei relații pentru că știu că, atunci când ești cu adevărat îndrăgostit, trebuie să fii dispus să muncești pentru ca lucrurile să meargă. Dacă apar și obstacole în relația lor, ei vor găsi o cale pentru a le înlătura.

Fecioară + Balanță

Există o conexiune interioară puternică între nativii acestor două zodii, care îi face să fie extrem de atrași unul de celălalt. Dragostea lor poate depăși chiar și cele mai imposibile obstacole pentru că vor pune întotdeauna relația lor pe primul loc. Dacă ești curioasă cum arată două suflete pereche, atunci cu siguranță le vei descoperi în aceste două zodii. Nu se tem să discute despre lucrurile incomode din relație și poate că acesta este drumul către succesul unui parteneriat amoros.

Leu + Scorpion

Nativii născuți în aceste zodii pur și simplu nu își pot ține mâinile departe unul de celălalt.Simt că au găsit acea persoană pe care și-o doresc alături întreaga viață și au complet dreptate. Nu se tem să comunice deschis despre ceea ce simt și ceea ce gândesc. Decât să fii nevoită să ghicești care sunt intențiile celui de lângă tine, acum vei descoperi o persoană care îți va spune cu sinceritate tot ceea ce gândește și simte.

Săgetător + Balanță

Nativii acestor două zodii știu de la bun început că au fost meniți să fie împreună. Sunt efectiv dispuși să mute munții din loc dacă de asta este nevoie pentru a rămâne împreună.Relația dintre nativii Săgetător și Balanță este incredibilă pentru că ei reușesc să se înțeleagă unul pe celălalt așa cum nimeni altcineva nu poate. Își cunosc chiar și cele mai mici secrete și nu se tem să fie autentici pentru că știu că dragostea adevărată învinge orice obstacol.

Gemeni + Rac

Chimia dintre nativii acestor două zodii este aproape ireală. Rar vei mai vedea două persoane atât de obsedate una de cealaltă. Știu cum să transforme o relație într-o adevărată operă de artă, își doresc constant mult mai mult de la viață decât le este oferit, iar iubirea lor le va da avântul pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. Relația lor va funcționa perfect atâta timp cât își vor lăsa și puțin loc pentru propriile lor persoane.

Gemeni + Fecioară

Nativii născuți în aceste două zodii știu de ceea ce este nevoie pentru ca o relație să funcționeze. Deși se confruntă constant cu critici la adresa faptului că nu sunt persoane complet oneste, le unește faptul că sunt în aceeași situație. Sunt dispuse să renunțe complet la propriile lor persoane atunci când sunt îndrăgostite cu adevărat. Înțeleg că s-ar putea alege cu inima rănită, însă sunt dispuse să își asume acest risc pentru că știu că uneori este nevoie să riște pentru a câștiga.

Leu + Pești

Nu putem spune că va fi o relație perfectă, fără obstacole. Însă nativii acestor două zodii sunt meniți a fi împreună pentru că au o conexiune foarte puternică, pe toate planurile. Diferențele dintre personalitățile lor ar putea însă cauza unele conflicte, însă sunt dispuși să facă orice pentru a le depăși. Va fi nevoie de un efort constant și de mult timp, însă, dacă sunt dispuși să se dedice acestei relații, șansele de a fi împreună pentru totdeauna vor crește considerabil.

Vărsător + Capricorn

Cheia unei relații reușite dintre nativii Vărsător și Capricorn este că ar trebui să fie mai întâi buni prieteni și abia apoi iubiți. Vor fi captivați unul de celălalt și vor fi dispuși la compromisuri pentru ca relația lor să funcționeze. În timp, vor descoperi cât de puternice sunt sentimentele care îi leagă și cât de importantă este prietenia dintre doi oameni. Orice zi petrecută împreună îi va face să se îndrăgostească și mai puternic unul de celălalt.

Taur + Rac

În loc să pretindă că lucrurile sunt ok, nativii acestor două zodii vor fi dispuși să muncească pentru a se îndrăgosti și mai mult unul de celălalt. Comunicarea deschisă este cheia reușitei acestei relații, dar și modul în care vor putea construi o poveste de dragoste care va rezista în timp.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: 6 zodii cu o intuiție puternică. Ele își dau ușor seama ce fel de persoană ești

Distribuie articolul: