Știai că în Republica Moldova cresc peste 11 tipuri de pomușoare, cultivate de peste 700 de producători locali? O bună parte dintre ei se reunesc duminică, 11 iunie, la SUMMER BERRY FAIR! Nu ratați Teatrul Gastronomic de la eveniment și alte delicii care vă așteaptă:

1.Este primul târg urban agro-gastronomic din țară, al producătorilor de pomușoare din Republica Moldova;

2. Toate produsele vor fi aduse de agricultori, direct de pe ogor și vor fi vândute la preț de producător;

3. La târg vor participa agricultori din toate colțurile țării, membri ai Asociației Pomușoarele Moldovei. Aceștia vor avea tarabe personalizate pe care va fi indicată localitatea de unde sunt aduse fructele. Astfel vom cunoaște cele mai importante zone în care sunt cultivate plantațiile de pomușoare.

berry

capsuni 24. Vedeta primei ediții Summer Berry Fair este căpșuna, dar în vânzare vom avea și prima roadă de mure și zmeură din acest an;

5. Și la SUMMER BERRY FAIR vom avea Teatru Gastronomic! Veniți să aflați de la nutriționista Victoria Ursu despre beneficiile consumului de pomușoare locale. Corina Dascălu, fondatorarea Detox Delivery, va povesti cum putem folosi pomușoarele pentru a ne menține frumusețea, iar Nata Albot va trăda 3 dintre rețetele sale preferate cu căpșuni, pe care le va oferi spre degustare.

6. Cei mai iscusiți patiseri de la Mai Dulce 2017, vor veni cu deserturi savuroase din pomușoare. Tarte, înghețate, fursecuri, rulade, mousse-uri și tot felul de bunătăți

7. Vizitatorii vor putea nu doar să mănânce căpșuni cât încape, dar și să picteze cu ele! Nu ratați atelierul de picture cu Radu Dumbravă.

8. Și de data aceasta echipa K Lumea va găti clătite live, care vor fi servite cu dulceață din pomușoare.

9. Târgul va avea loc în parcul Catedralei, lângă havuz, intrarea de pe strada Pușkin.

10. Din cauza că produsele sunt proaspete, la preț de producător și dulci, evenimentul va dura doar 4 ore. Mai exact, până se va vinde ultima căpșună. De aceea, grăbiți-vă să ajungeți cât mai devreme.

capsuni 1

11. INTRAREA ESTE LIBERĂ

*Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului