Uleiul de jojoba are proprietăți incontestabile. Beneficiile lui îți pot înlocui o mulțime de produse cosmetice. Descoperă 10 motive pentru care ar trebui să utilizezi uleiul de jojoba pentru frumusețe.

1. Excelent hidratează pielea și este potrivit, atât pentru îngrijirea de zi, cât și de noapte. Pur și simplu aplică pe față 4-5 picături de ulei pentru a proteja pielea de uscare.

2. Este un balsam de buze ideală. Cu uleiul de jojoba vei uita de pielea crăpată.

3. Potrivit pentru curățarea feței. Aplică uleiul pe piele, așteaptă câteva minute și apoi spală fața cu apă caldă.

4. Ajută la reducerea cicatricilor și vergeturilor grație conținutului bogat de Vitamina E. Trebuie doar să-l folosești în mod regulat. Se aplică prin masarea zonelor cu probleme.

5. Tratează acneea și previne formarea ei grație iodului, care este inclus în compoziție.

6. Este un ser anti-îmbătrânire. Pentru a evita ridurile premature, se aplică câteva picături de ulei de jojoba pe un tampon de bumbac și apoi se masează pielea de sub ochi, în jurul buzelor și a gâtului.

7. Are proprietăți mai bune decât multe loțiuni de corp. Hidratează excelent și hrănește corpul. Îl poți utiliza, de asemenea la baie, în loc de un săpun lichid cu aditivi artificiali.

8. Hrănește perfect părul, previne căderea lui și stimulează creșterea.

9. Întărește unghiile și catifelează pielea din jurul lor. Se aplică prin frecție pe mâini cel puțin o dată pe săptămână.

10. Ideal pentru îngrijirea picioarelor. Datorită uleiului de jojoba piele pe picioare va fi întotdeauna moale și catifelată.

 

Distribuie articolul: